Trei din trei pentru Pojorâta! Nou-promovata în Liga 2 merge ceas în amicale

Marius ANGHEL 07 Aug. 2015, 14:14 Pregătiri, amicale

Nou-promovata în eșalonul secund Bucovina Pojorâta a dispus, joi, cu scorul de 2-0 de gruparea de Liga a III-a Inter Dorohoi, într-un meci amical desfășurat pe durata a 100 de minute. Datorită faptului că la arena din Pojorâta se efectuează ultimele retușuri pentru Turneul „4 Regiuni pentru Europa”, care va debuta astăzi, partida s-a disputat pe stadionul din Câmpulung Moldovenesc.

După o primă repriză albă, Bucovina a deschis scorul în debutul părții secunde prin Colța, din pasa lui Rus. Scorul final a fost stabilit în minutul 80 de Rus, care a înscris din poziție de unu la unu cu portarul advers.

Cu prilejul jocului cu Inter Dorohoi, antrenorul Bucovinei, Dănuț Mândrilă, a testat și doi juniori care aparțin de Ceahlăul Piatra Neamț, Ihnatiuc și Ungureanu.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul amical

Bucovina Pojorâta a început meciul în alcătuirea Puianu – Cristescu, Patca, Kuruc, Duțică – Ihnatiuc, Stănescu, Căinari, Ungureanu – Coman, Pădurariu. Pe parcursul meciului au mai intrat Pop, Turiță, Răzlog, Jarda, Iuga, Ivan, Mercaș, Martin, Acostăchioaei, Colța, Rus și Vicliuc.

Dănuț Mândrilă nu a putut conta la acest joc pe aportul fotbaliștilor Prundean, Buhăcianu, Vișinar și Onică, care sunt accidentați.

Până acum, Bucovina Pojorâta a obținut trei victorii în tot atâtea meciuri amicale: 4-3 cu Aerostar Bacău, 2-1 cu Ceahlăul Piatra Neamț și 2-0 cu Inter Dorohoi.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 07 Aug. 2015, 14:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă