„Trebuie să ne mobilizăm mai mult, pentru a nu mai avea sincopele din tur”

Marius ANGHEL 25 Jan. 2013, 12:25 Pregătiri, amicale

 Titular în tur, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, este încrezător că echipa se va redresa după pregătirea de iarnă. Jucătorul defensiv al slătinenilor crede că o mai bună mobilizare le va aduce rezultatele așteptate, pentru a părăsi subsolul clasamentului.

Jucător de bază în angrenajul echipei, Cosmin Crușoveanu este optimist în privința returului, care se anunță dificil prin prisma locului ocupat după stagiunea de toamnă. Fundașul central se așteaptă la o perioadă de pregătire dificilă, însă este convins că rezultatele în retur vor fi mult mai bune.

„Pentru orice fotbalist perioada de pregătire este grea, mai ales cea din iarnă. Așteptăm să înceapă returul, să dovedim că nu acesta este locul pe care-l merităm, într-adevăr am avut sincope în tur, sper să nu le mai avem. Trebuie să ne pregătim bine, să ne mobilizăm mai mult, pentru a avea rezultate”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu.

„Nu se pune problema retrogradării, dar o presiune în plus te motivează”

În situația în care, din vară, vor exista două serii a câte 14 echipe la nivelul eșalonului secund, la finele actualului sezon ar trebui să retrogradeze locurile 12 și 13. Fundașul grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, crede că nu există motive de îngrijorare, fiind încrezător că echipa va termina pe un loc fără emoții.

„Nu cred că se pune problema să avem emoții legate de acest lucru, dar o presiune în plus te motivează. Nu avem lot să retrogradăm, o să redresăm situația din clasament”, a mai spus fundașul central al divizionarei secunde.

„Este o bucurie să mă aflu printre cei mai buni”

Jucătorul defensiv al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, a fost nominalizat, în această iarnă, de către un site de specialitate, la titlul de cel mai bun fundaș central stânga. Fotbalistul de 28 de ani spune că acest lucru îl motivează în perspectiva returului care urmează.

„Pentru mine este o bucurie să mă aflu printre cei mai buni fundași centrali ai  seriei, asta mă motivează și mă ambiționează să am evoluții cât mai bune. Atunci când munca îți este apreciată există o mulțumire foarte mare”, a precizat Crușoveanu.

„Victoriile aduc victorii”

Divizionara secundă FC Olt Slatina va începe pe data de 2 februarie seria amicalelor iernii. Primul joc este perfectat în compania formației din Liga a IV-a FC Balș, însă printre adversare se numără și colegele de serie FC Argeș, CS Mioveni, Damila Măciuca sau CSM Râmnicu Vâlcea.

Crușoveanu susține că fiecare meci este important, indiferent dacă este oficial sau amical. „Pentru mine contează chiar și aceste jocuri de pregătire, se spune că victoriile aduc victorii, sper să legăm cât mai multe victorii în amicale pentru a porni cu un moral bun în retur”, a mai declarat fundașul celor de la FC Olt Slatina.

FC Olt susține un amical în cantonament

 FC Olt Slatina va susține, în cele din urmă, un meci de pregătire în cantonamentul de la munte. Divizionara secundă a acceptat să dispute un amical cu liderul seriei a VI-a din eșalonul al treilea, formația Unirea Tărlungeni.

Jocul de verificare este programat pe data de 27 februarie. „Este posibil să jucăm cu Tărlungeni, ne-au sunat, a rămas să găsim un teren sintetic pe data de 27 februarie”, a precizat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Divizionara secundă va efectua un stagiu de pregătire în stațiunea Poiana Brașov în perioada 24 februarie-5 martie. Până la plecarea în cantonament, slătinenii mai au perfecate câteva jocuri amicale, printre adversari aflându-se echipele din serie FC Argeș și CS Mioveni. După stagiul de la munte, FC Olt Slatina va  mai întâlni Damila Măciuca și CSM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 25 Jan. 2013, 12:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă