„Treaba jucătorilor e să se gândească la fotbal”

10 Mar. 2012, 19:36 Pregătiri, amicale

Și-au luat revanșa cu vârf și îndesat, zdrobind „satelitul” în ultimul amical al iernii. A doua amânare a reluării sezonului oficial i-a dat posibilitatea lui Valentin Velcea să mai dispute un meci școală, singurul adversar disponibil și cel mai la îndemână fiind „satelitul” Poli II. A rezultat un meci interesant în urma căruia echipa din liga a doua și-a luat revanșa după înfrângerea de acum câteva săptămâni.

La final, tehnicianul primei echipe a declarat că în ciuda problemelor de la club, jucătorii trebuie să se gândească doar la joc.

„Sunt mulțumit și de scor, dar și de mobilitatea jucătorilor. Au tratat cu seriozitate jocul, asta în ciuda faptului că suntem într-un dezechilibru de situație care însă trebuie remediat” a spus Velcea despre jocul echipei sale care, mai adaugă antrenorul alb-violeților, eră pregătită să înceapă campionatul încă din primele zile ale lui martie.

„Noi eram pregătiți încă din 3 martie iar această dublă amânare ne-a dat puțin peste cap planurile. Nu era deloc necesară această dubla amânare, terenurile erau bune, se putea juca” a mai spus Valentin Velcea.

Alb-violeții evoluează în deplasare în prima etapa a returului în compania echipei FC Bihor la finele săptămânii viitoare.

Sursa: Banat Sport

10 Mar. 2012, 19:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă