Transversala le-a furat victoria. Șoimii a remizat cu Becicherecul Mic

Transversala le-a furat victoria.** Șoimii a remizat cu Becicherecul Mic

După „dușul rece” cu Olimpia Satu Mare, pâncotanii s-au deplasat la Timișoara pentru a-și măsura forțele cu Mama Mia Becicherecul Mic, echipă implicată în lupta pentru promovarea în Liga a 2-a. Spre deosebire de marți, „alb-negrii” au evoluat mai bine, și-au creat destule ocazii de a marca, însă au avut destulă neșansă la finalizare.

„Am controlat de la un capăt la celălalt partida, păcat că nu am valorificat nici măcar una dintre ocaziile ratate. Și am avut destule, inclusiv două faze la care Sălăjan și Cuedan au trimis mingea în transversală. Apoi, Huțanu, Mitu, Bulzan sau Voinea au ținut cu tot dinadinsul să-l remarce pe portarul advers. Am mai avut și un penalty neacordat, însă, poate, a fost mai bine așa căci era riscul să-l ratăm din nou, așa cum s-a întâmplat cu Giarmata și Olimpia. Una peste alta, eu zic că ne-am atins scopul în cele două amicale disputate la distanță de 24 de ore unul de celălalt. Fiecare dintre jucătorii noștri au bifat aproximativ 100 de minute în aceste două întâlniri, ne-am făcut antrenamentele evoluând cu adversitate bună în special astăzi, rămâne să mai reglăm la antrenamente neajunsurile”, a precizat Dan Cuedan, care față de disputa cu Olimpia Satu Mare l-a pierdut și pe Gavrilescu (contractură musculară).

Contra „băieților cu pizza”, care au avut și ei două bune ocazii de a marca pe sinteticul din complexul ACS Poli, „șoimii” au evoluat în formula: Irimia (60 Pașcalău) – Pantea (70 Maghici), Suciu, Traore (46 Siminic), Dubeștean – Dan (46 Polgar, 70 F. Cuedan), Huțanu (60 Issa), Bulzan (70 Dragalina) – Burian (75 Lung) – Sălăjan (46 Voinea).

Sâmbătă, pâncotanii se vor afla față în față cu CS Sighetul Marmației, la Salonta, într-un nou meci de verificare.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă