Titu, învinsă din penalty de FC Clinceni!

Marius ANGHEL 22 Aug. 2013, 13:20 Pregătiri, amicale
Titu,** învinsă din penalty de FC Clinceni!

Urban Titu a încheiat seria meciurilor amicale cu o înfrângere în fața divizionarei B ACS Buftea (FC Clinceni). Ilfovenii s-au impus cu 1-0, pe terenul de la Clinceni, în urma unui penalty transformat în minutul 85.

Formația antrenată de Nicu Croitoru a prestat unul dintre cele mai bune jocuri din perioada de pregătiri, puțin lipsind să obțină un rezultat de egalitate în fața unei formații dintr-o ligă superioară.

Urban Titu: Dumitrescu – I. Dan, Butoi, Tudose, Mirescu – Lambă, Penescu, T. Calofir, Drăgan – Săndulescu, A. Roman. Au mai jucat: Dicu, C. Calofir, Dobre, Albu și Lică.

„Echipa este foarte pregătită pentru noul sezon. În afară de meciul de la Afumați, când fotbaliștii au fost foarte obosiți după o pregătire epuizantă, în rest jucătorii s-au mișcat bine în amicale. Acum au jucat extraordinar de bine, dacă nu era acel penalty în minutul 85 mergeam lejer pe un meci egal. A fost un penalty inventat, aceasta este părerea mea, dar și a celor aflați în tribune”, a declarat Gheorghe Ioniță, președintele Urbanului Titu.

„Este o serie grea, dar la lotul pe care îl avem facem față”

Cu FCM Târgoviște, Chindia, dar și SCM Argeș Pitești și AFC Fortuna Poiana Câmpina (fosta Fortuna Brazi) în aceeași serie, oficialii Urbanului Titu cred că seria C6 este una foarte grea, însă mărturisesc că echipa este pregătită să înfrunte toate duelurile din acest nou sezon competițional.

„Mi se pare o serie grea, ținând cont de echipele care sunt, dar la lotul pe care îl avem, vă spun sincer că facem față. Eu cred că CSM Pitești este favorită la câștigarea seriei, chiar discutam cu cei de acolo și au adus jucători foarte buni și am înțeles că în doi ani de zile vor să ajungă în Liga I, vă dați seama ce putere financiară au. Primul meci avem cu ei acasă, o să fie un meci foarte greu”, a mai mărturisit Ioniță.

Sursa: Sport dâmbovițean

Marius ANGHEL 22 Aug. 2013, 13:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă