Testul cu FC Slovacko nu s-a mai disputat. Cehii au venit mai devreme la stadion și pe urmă n-au mai vrut să joace

Marius ANGHEL 09 Jul. 2014, 11:30 Pregătiri, amicale
Testul cu FC Slovacko nu s-a mai disputat.** Cehii au venit mai devreme la stadion și pe urmă n-au mai vrut să joace

UPDATE 15:35: CSMS întâlnește astăzi, de la ora 18:30, formația slovenă NK Beltinici din liga a treia.


 

Partida amicală de fotbal dintre CSMS Iași și FC Slovacko (Cehia 1), programată pentru marți, de la ora 19:00, nu s-a mai disputat din cauza unei erori în interpretarea orei de începere. Organizatorii au programat jocul pentru ora 18:00 (19:00 ora României), dar formația cehă a înțeles ora 17:00.

Conform csmsiasi.ro, când echipa ieșeană s-a prezentat la teren, unde erau adunați și spectatorii care știau ora de start, a avut surpriza să-i găsească pe jucătorii formației FC Slovacko gata de plecare.

Cu toate insistentele organizatorilor, echipa de pe locul 6 din campionatul Cehiei nu a mai vrut să joace, pretextând probleme de program.

Conducerea nou-promovatei în Liga 1 caută un nou adversar pentru astăzi. Altfel, CSMS mai are programate alte două amicale pentru stagiul de pregătire din Slovenia: joi, ora 18:00, cu Academia Puskas (Ungaria 1) și sâmbătă, ora 19:00, cu NK Zagreb (Croația 1).

Încă un jucător în probe

Din cauza acestei erori, Marius Lăcătuș n-a putut să-l testeze pe atacantul sârb Damir Rovcanin (26 de ani), ajuns în cantonament acum două zile. Acesta a evoluat ultima dată la echipa albaneză de primă ligă KF Laçi cu care a jucat în preliminariile Europa League. În cariera sa a jucat la mai multe echipe din Bosnia: FK Zeljeznicar Sarajevo, FK Velez Mostar, FK Rudar Prijedor, marcând 13 goluri în cele 77 de partide disputate în prima ligă.

Reîntoarcerea în țară este programată pe 13 iulie, iar pe 16 este primul meci oficial: turul preliminar din Cupa Ligii, disputat în deplasare contra ASA Târgu Mureș.

Foto: CSMS Iași

Marius ANGHEL 09 Jul. 2014, 11:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă