Test util, prestație peste așteptări, dar totuși înfrângere! FC Hunedoara a fost la un pas să remizeze cu Pandurii

Marius ANGHEL 05 Aug. 2015, 14:34 Pregătiri, amicale

FC Hunedoara a pierdut, marți, cu 0-2 amicalul disputat, în deplasare, în fața echipei de Liga 1 Pandurii Târgu Jiu. Gruparea din Liga 3 antrenată de Victor Roșca a fost la un pas să termine la egalitate, 1-1, acest test, însă o ratare a lui Trășcan și sângele rece al lui Wellington au făcut la rezultatul final să fie altul.

În loc să înscrie după ce Trășcan a rămas singur cu portarul Lazar, în urma unei faze realizate perfect de Bozian și Crengăniș, FC Hunedoara a fost surprinsă de contraatacul rapid al echipei Pandurii și, la poarta cealaltă, Wellington nu l-a iertat pe goalkeeperul Raț, iar scorul a devenit 2-0 în loc de 1-1.

FC Hunedoara a intrat bine în meci, peste așteptări, reușind să-i țină pe gorjeni departe de poarta lui Raț, însă spre finalul primei reprize, mijlocașul Viorel Nicoară și-a trimis echipa la cabine în avantaj, după o acțiune în mare viteză. În repriza secundă Edi Iordanescu l-a schimbat pe portarul Răzvan Stanca, iar Trășcan, și el proaspăt intrat in joc, a fost aproape să înscrie golul egalizator. Nu a făcut-o el, în schimb Wellington l-a învins pe Raț cu un șut puternic expediat din interiorul careului.

Antrenorul gorjenilor, Edi Iordanescu, a folosit în acest amical jucătorii care nu au meciuri „în picioare”, dar și rezervele care nu au evoluat în ultima etapă.

Pentru acest meci test, Victor Roșca a trimis în teren următoarea formulă de joc: Raț – Maghici, Ciumașu, Mardare, Petresc – R. Sandu, D. Creciunesc – Drăgoescu, Bozian, Șulea – Cregăniș. În decursul partidei au mai intrat Trășcan, C. Creciunesc, Gheară și Simionov.

VEZI o GALERIE FOTO completă de la meciul amical

Lista meciurilor amicale viitoare a echipei FC Hunedoara:

5 august: Performanța Ighiu – FC Hunedoara
8 august: FC Hunedoara – Șoimul Băița
12 august: Retezatul Hațeg – FC Hunedoara
14 august: FC Hunedoara – Măgura Cișăndie
19 august: FC Hunedoara – Industria Galda
22 august: Industria Galda – FC Hunedoara

Articol și foto de Lucian SCOROBETE

Marius ANGHEL 05 Aug. 2015, 14:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă