Test rezolvat până la pauză!

Marius ANGHEL 05 Feb. 2014, 12:03 Pregătiri, amicale
Test rezolvat până la pauză!

Fortuna Poiana Câmpina a învins, fără mari probleme, ieri, pe Metaloglobus București, la capătul unui meci în care prima repriză se poate spune că a fost una foarte aproape de ceea ce-și dorește antrenorul Florin Stăncioiu.

Prahovenii au condus cu 3-0 după golurile marcate de Bogdan Minciună (min. 2) și „dubla” lui Vali Munteanu (min. 10 și 32)! Scorul la pauză a fost de 3-1 după ce Simion a redus din diferență pentru Metaloglobus (min. 44), acesta rămânând de altfel și scorul final al meciului amical jucat până la urmă la Izvorani (deși inițial fusese anunțat că va fi la „Granitul”).

Antrenorul Florin Stăncioiu a început partida de ieri cu: Zegheru – D. Cristescu, M. Marin, Șandru, Damian – Minciună, Barbu – V. Munteanu, Antohi, Chipirliu – Camara, după pauză, acesta schimbând complet echipa.

Astfel, în partea secundă au intrat, pe rând, portarul Manyur și jucătorii de câmp M. Mureșan, Bereșoaie, Andrei Stan, Caramalău, R. Moise, Năstase, Ad. Ungureanu, Mircescu, Alb. Gheorghe, Moroșanu, Buhuși și Alexandru Stan, tabela rămânând însă nemodificată la capătul unei reprize secunde mult mai slabe.

Au plecat doi\

Așa cum anunța înaintea acestui meci, antrenorul Florin Stăncioiu a folosit partida cu Metaloglobus pentru a mai „cerne” sita, cu 29 de fotbaliști la pregătiri fiind destul de greu de lucrat.

După testul de ieri au plecat acasă atacantul Moroșanu și mijlocașul Alexandru Stan, o nouă „triere” urmând să se facă după următoarele partide amicale, prima fiind mâine, de la 15,30, cu CS Blejoi, tot la Izvorani.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 05 Feb. 2014, 12:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă