Test reușit pentru ACS Poli: 5-0 cu FC Hunedoara. Rody a debutat cu gol

Test reușit pentru ACS Poli: 5-0 cu FC Hunedoara.** Rody a debutat cu gol

Pauza competițională l-a determinat pe Dan Alexa să dispute un nou amical. ACS Poli a dispus azi fără probleme de FC Hunedoara din Liga a III-a, scor 5-0 după ce la pauză scorul era încă strâns: 1-0. Următoarele reușite ale timișorenilor, care încearcă să treacă peste startul fals din campionat, au venit pe finalul întâlnirii. Pentru prima dată la alb-negrii a intrat în joc și atacantul Rody, ultima achiziție de la care se așteaptă multe.

Adversarul de azi al bănățenilor a fost de asemenea liber deoarece a stat în C4, serie din care încearcă să promoveze de câțiva ani buni. Așa cum era de așteptat ACS Poli a dominat jocul iar primul gol a venit în minutul 22, când Neagu a găsit plasa cu un șut-centrare din lateral. Timișorenii au ratat apoi ocazii după ocazii. Henrique, Dragomir ori Stavric fiind cei care au risipit șanse bune de majorare a diferenței. 2-0 avea să se facă abia în minutul 81, când Kneeshaw a marcat din centrul careului. Oaspeții au cedat apoi și au încasat încă trei goluri. Popovici (min. 84), nou sositul Rodirlei Duarte (86, foto jos), cu un șut din cinci metri care i-a adus un debut fericit și Cânu (90) cu capul au stabilit rezultatul final. Un joc binevenit pentru trupa „Chirurgului” după ce echipa a marcat destul de puțin în B2. Vinerea viitoare bănățenii primesc vizita bihorenilor și de această dată jocul va fi pe puncte.

ACS Poli Timișoara: Pap – Bocsan, Scutaru (cpt.), Belu, Neagu – Popescu, Dragomir, Keita – Boldea – Henrique, Stavric. Au mai intrat: Smaranda, Bălace, Nanu, Cânu, Lazăr, C. Eduardo, Kneeshaw, Morariju, Rody, Tudorov, Trandu și Popovici. Antrenor: Dan Alexa.

FC Hunedoara: Coman – Ciucurescu, Găceanu, Geacă, Roiu – Mureșan – Șoit, Uibariu, Făgărășanu, Trășcan – Tecsi. Au mai intrat: Dragotă – M. Olariu, Fl. Olariu, Ciumașu, Popa, Horvat, Pop, Blaga, Grigore și Apachiței. Antrenor: Titi Alexoi.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă