Test în județ! Poli va juca un amical cu Recașul

20 Feb. 2012, 11:18 Pregătiri, amicale
Test în județ!** Poli va juca un amical cu Recașul

„Alb-violeții” s-au întors din Spania, unde au avut condiții excelente de pregătire, dar un bilanț negativ în amicale. Formația antrenată de Valentin Velcea încearcă să-și construiască moralul sâmbătă, cu un joc la Recaș, liderul din C5.

Timișorenii au primit liber până astăzi, când va avea loc primul antrenament de la întoarcerea din Spania, de la ora 14. Poli a fost învinsă de patru ori și a obținut doar o victorie pe pământ iberic, cu Zestafoni (Georgia), scor 3-0. Primul joc amical al iernii a fost și el o nereușită, timișorenii fiind învinși surprinzător în familie, de echipa a II-a a clubului. Poli II a bătut atunci cu 2-1, ieri însă aceștia au fost învinși la scor, 5-0, tocmai de către ACS Recaș, gruparea pe care prima echipă o va întâlni în următorul amical.

Jocul test cu recășenii va avea loc sâmbătă 25 februarie de la ora 12 și e primul de la întoarcerea din cantonamentul de lângă Marbella.

Trei poliști selecționați la loturile naționale

Convocările continuă pentru jucătorii antrenați de Valentin Velcea. Dăruială și Fl. Ilie au fost chemați de selecționerul Emil Săndoi la naționala U21 pentru jocul amical cu Armenia, în timp ce atacantul Tosaint Ricketts va onora convocarea pentru testul Canada-Armenia.

Fundașii Andrei Dăruială și Florin Ilie se pregătesc deja cu naționala de tineret a României. Aceasta va juca marți un amical la Dubai cu selecționata similară a Egiptului. Nord-americanul lui Poli, Tosaint Ricketts a fost chemat la echipa Canadei pentru testul cu Armenia din 29 februarie.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

20 Feb. 2012, 11:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă