Test alb-negru

06 Oct. 2011, 13:09 Pregătiri, amicale
Test alb-negru

Tare în campionat, unde a câștigat ultimele trei jocuri, Mureșul Deva a fost bătută de FC Hunedoara într-un meci fără miză.

FC Hunedoara a câștigat, scor 2-0, meciul test susținut ieri pe teren propriu în compania conjudețenei din Liga a doua, Mureșul Deva.
Scorul final a fost stabilit încă din prima repriză. Moroșan (foto în alb) a deschis scorul pentru „alb-albaștri” dintr-o lovitură de la 11 metri scoasă de Ovidiu Popesc, iar Dan Samoiă l-a majorat cu un șut din afara careului.

În formația de start a gazdelor am dat peste un nume nou în persoana portarului Anton, dar și a mai multor juniori hunedoreni îndepărtați de la echipă de ex-antrenorul lui FC Hunedoara, Erik Lincar, și readuși odată cu preluarea „alb-albaștrilor” de către Aurel Șunda cum ar fi: Tiric, Paul Bobouțanu, B. Muntean sau Sandu Iovu. Tot la capitolul reveniri pot fi trecuți și fundașul stânga Bogdan Roiu și atacantul Ovidiu Popesc. În rest, „principalul” Hunedoarei i-a trimis în teren pe jucătorii pe care nu i-a folosit în jocul din campionat câștigat în deplasare la Gloria Reșița (2-1), în etapa a VII-a a Ligii a III-a, Seria a V-a.

De partea cealaltă, potrivit foii tehnice de joc, tehnicianul Mureșului Deva, Constantin Olariu, a început jocul cu o formulă de echipă apropiată de cea standard cu care s-a impus în ultimele trei meciuri din Seria a II-a, iar pe parcurs a rulat întreg lotul de jucători.

Meciul nu a fost lipsit de durități. Deveanul Cătălin Crișan a părăsit terenul cu buza superioară spartă care a necesitat trei punte de sutură.

FC Hunedoara 2 (2)
Anton – Samoilă, Nicolau, Filaret, B. Roiu – Floruț, Moroșan, Tiric, P. Bobouțanu – Magdaș, Ov. Popesc. Au mai jucat: Băeșu – Muntean, Benea, Bej, Iovu și Fl. Negru.
Antrenor: Aurel Șunda.

Mureșul Deva 0 (0)
Lipitor – Al. Petresc, Ambruș, Geacă, Bogman – Ser, M. Petrescu, Văidean, Al. Dan – Melcea, Deaconescu.
Antrenor: Constantin Olariu.

Au marcat: Moroșan (din penalty), Samoilă.
Arbitru: Denis Haidiner (Hunedoara).

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

06 Oct. 2011, 13:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă