Terenurile înzăpezite au încurcat trupele bănățene

15 Feb. 2012, 13:53 Pregătiri, amicale
Terenurile înzăpezite** au încurcat trupele bănățene

ACS Recaș, Flacăra Făget, CSM Școlar Reșița, FC Caransebeș și Millenium Giarmata și-au anulat jocurile de marți. Partidele lor nu se mai dispută din cauza terenurilor grele, pline de zăpadă. Singurele locații unde s-a putut juca ceva asemănător cu fotbalul au fost terenurile sintetice de la Arad și Timișoara.

„Verzii” nu au reușit să elibereze terenul principal de zăpadă și și-au anulat amicalul cu colega de serie, Flacăra Făget. Același lucru s-a întâmplat cu CSM Școlar, formație care i-a învins sâmbătă pe recășeni cu 1-0 (gol F. Costescu), dar care nu a putut evolua azi cu FC Caransebeș.

„Poate se va amâna returul”, spune Ioan Miculaș, președintele liderului din C5, AC Recaș. O altă trupă, Mama Mia de abia așteaptă să înceapă campionatul pentru a scăpa cât mai repede de emoții. „Noi nu ne-am dori să se amâne, vrem să începem pe 3 dacă nu e zăpadă”, ne-a declarat Sorin Bălu, tehnicianul „pizzerilor”.

Becicherecu Mic a remizat 1-1 pe sinteticul Șega la Gloria Arad, golul timișenilor fiind reușit de puștiul Semenea. „A fost pe sintetic dar am jucat cu zăpada până la genunchi. Oricum sunt mulțumit de cum s-au comportat băieții, a fost un antrenament fizic bun”, remarcă Bălu. Acesta nu i-a putut folosi pe Filip (plecat la ski cu facultatea), Bâldea, Buda și Situwe (probleme medicale).

Millenium Giarmata trebuia să dispute și ea un amical cu liderul din D-Timiș, CSM Lugoj, dar jocul s-a anulat din cauza aceleiași probleme, lipsa unui teren adecvat.

În fine Poli II a reușit să dispute azi un joc cu „Marcel Băban” Jimbolia, rezerva de fapt pentru Național Sebiș, unde trebuiau să ajungă inițial. „Sinteticul” de lângă „Dan Păltinișanu” n-a fost nici el masă de biliard dar până la urmă partida a avut loc și s-a încheiat 2-2. Golurile alb-violeților fiind reușite de Velici și Leagu.

Vremea rea a afectat și fotbalul dar parcă numărul amicalelor anulate nu a fost niciodată așa de mare precum în acest start de an. Sâmbătă terenul sintetic din Timișoara va fi solicitat din nou pentru jocul dintre Poli II și Recaș, în timp ce Mama Mia speră să aibă unde juca cu CSM Lugoj în aceeași zi.

Sursa: Banat Sport
Foto: gloriaresita.com

15 Feb. 2012, 13:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă