Le-a fost dor de Liga 2! Cerere mare de abonamente la Reșița. Cristi Bobar e impresionat: „O cifră remarcabilă pentru noi”

Marius ANGHEL 19 Jun. 2019, 18:03 Diverse

Reșiței i-a fost dor de campionatul Ligii 2, după ce ultima ei reprezentantă în acest eșalon a evoluat în Valea Domanului până în vara anului 2016.

Metalul Reșița, actuala Sportul Snagov, pleca din orașul reședință de județ al Caraș-Severinului după ce principalul ei acționar, Cătălin Rufă, se certa cu autoritățile locale și se muta la Ghermănești, sat din comuna Snagov, în Ilfov. Acum, iubitorii de fotbal din Reșița sunt entuziasmați de promovarea celor de la CSM Școlar Reșița, care își va schimba numele în această vară în CSM Reșița, și au solicitat conducerii clubului punerea în vânzare a abonamentelor pentru noul sezon.

Solicitarea pentru abonamente este una mare, spune Cristian Bobar, președintele echipei. „Reșițenii sunt dornici de fotbal de calitate. Avem cereri, până în acest moment, de 1000 de abonamente pentru partidele din viitorul campionat, o cifră remarcabilă pentru noi. Ne bazăm, în primul rând, în noul sezon, pe jocurile de pe teren propriu, unde vom beneficia, etapă de etapă, de un public entuziast”, a spus Bobar la radio Sport Total FM.

Abonamentele pentru noul sezon vor fi puse în vânzare de la începutul lunii iulie, campionatul urmând să înceapă din primul weekend al lunii august. „Sperăm ca în două săptămâni să fie puse la vânzare abonamentele. Ținta noastră, a suporterilor Reșiței, este de a cumpăra cât mai multe abonamente pentru a ajuta clubul”, a scris, pe Facebook, Marcel Gușcă, liderul galeriei Guardia Rosso Nera.

CSM Reșița l-a reconfirmat pe Leontin Doană ca antrenor, iar reunirea pentru startul pregătirilor pentru noul sezon are loc luni, 24 iunie, de la ora 17:00, la stadionul „Mircea Chivu”. Rosso-nerii vor efectua un cantonament la munte, pe Semenic.

Foto: Gabriel BREZEANU / Mediafax foto

Marius ANGHEL 19 Jun. 2019, 18:03 Diverse
Pe aceeași temă