Tărlungeniul, sparring-partner pentru FC Brașov

13 Jul. 2012, 23:38 Pregătiri, amicale
Tărlungeniul, sparring-partner** pentru FC Brașov

Într-un amical disputat ieri pe stadionul ICIM din Brașov, Unirea Tărlungeni a fost învinsă la scor de FC Brașov. Elevii lui Ionuț Badea au punctat de 4 ori, prin Batin, Olariu (penalty) și Brata de 2 ori, dubla acestuia venind după pauză.

Laszlo Balint a trimis în teren următorul unsprezece de start: Dărăbanț – Vlăsceanu, Căpățână, Em. Popa, Dobrea – Toderașcu, Brujan, Iaru, Codrin Airinei – Pricop – L. Nicolae. Pe parcursul meciului au mai intrat și restul de jucători avuți la dispoziție.

Dacă de luni Unirea va intra în cantonament, la Tărlungeni, în schimb mâine, de la ora 10, va juca un nou amical, de data aceasta pe teren propriu. Adversară le va fi nou-promovata FC Zagon, cu care s-au mai întâlnit și acum o săptămână, într-un meci soldat cu victoria echipei din Covasna. Atunci, scorul a fost 3-2, pentru brașoveni punctând Ahmed și Vlăsceanu.

În ceea ce privește schimbările survenite în lotul Unirii, Laszlo Balint a renunțat la Pintea și Colarez, puși pe liber, în timp ce Sorin Marin a plecat sub formă de împrumut la Corona Brașov. De la Corona a venit în schimb portarul Dărăbanț, în timp ce de la Gloria Bistrița a venit jucătorul de bandă stângă Dobrea. Cei doi au semnat înțelegeri valabile pe câte un sezon. La capitolul posibile achiziții mai figurează egipteanul Ahmed, dar și fostul jucător al Damilei, Jugăstreanu.

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto: FC Brașov

13 Jul. 2012, 23:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă