Tărlungeniul, debut cu dreptul în amicale!

Marius ANGHEL 03 Feb. 2013, 09:43 Pregătiri, amicale
Tărlungeniul,** debut cu dreptul în amicale!

Liderul Seriei C6, Unirea Tărlungeni, a susținut sâmbătă prima partidă amicală din acest an. Elevii lui Gyuszi Balint au reușit să învingă FC Brașov II cu scorul de 2-0 pe terenul sintetic de la baza ICIM. Golurile au marcate de noile achiziții Nicoară Voicu (22) și Alin Damian (75).

Antrenorul liderului a mizat pe următoarea formulă de echipă: Iacob – Vlăsceanu, Potecu, Căpățână, Dobrea – Cristea, Brujan, Iaru – Postolache, L. Nicolae, Nicoară. În repriza secundă au mai evoluat: Dărăbanț – Toderașcu, E. Popa, Mândru, Mihalache – Crețulescu, R. Balint, Airinei – Pricop, Damian, Vârlan.

Aflat în probe, fundașul central Alexandru Mândru (17 ani) are mari șanse să continue la formația patronată de Kiss Iosif. În echipa „stegarilor mici” au evoluat Iulian Tameș și Alexandru David, jucători care refuză rezilierea contractului cu prima echipă.

„A fost un antrenament util după o perioadă de reacomodare la efort. Pe lângă cele două goluri, am mai avut trei ocazii mari de a marca, în situații de singur cu portarul. Este adevărat că și gazdele puteau egala la o degajare defectuoasă a portarului nostru (min. 35). Este clar că mai avem mult de lucru până la începutul returului. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor și de integrarea rapidă a noilor veniți, care au adus deja un plus de valoare în lot. Sper să creștem în joc de la meci la meci”, a declarat Gyuszi Balint.

El a adăugat că jucătorilor Popa și Vârlan li s-a mai acordat o șansă de a confirma.

Vineri, Unirea Tărlungeni se va duela în deplasare cu liderul Ligii a IV-a Harghita, FK Miercurea-Ciuc, formație pregătită de Robert Ilyes.

Articol scris de Marius Gherman
 

Marius ANGHEL 03 Feb. 2013, 09:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă