Tărlungeniul a învins la scor de neprezentare echipa lui Ilyes!

Mihai Andries 07 Aug. 2013, 22:21 Pregătiri, amicale
Tărlungeniul a învins** la scor de neprezentare echipa lui Ilyes!

Aseară a avut loc un interesant amical la Miercurea Ciuc, acolo unde echipa locală FC Csikszereda a întâlnit-o pe nou promovata în Liga a II-a, Unirea Tărlungeni. Gruparea antrenată de Laszlo Balint s-a impus cu 3-0, după ce veteranul Brujan a stabilit scorul primei reprize cu o dublă, iar gazdele au marcat în proprie poartă după pauză. În ciuda diferenței de scor, echipa lui Ilyes a dat o replică dârză, demonstrând că doar ghinionul a făcut să nu promoveze în această vară în Liga a III-a.

De remarcat că în ciuda vârstei avansate – 39 de ani și jumătate, Robert Ilyes a evoluat timp de 80 de minute pentru FC Csikszereda, demonstrând că încă mai poate juca la un nivel ridicat.

Revenind la meciul propriu-zis, Laszlo Balint a început aseară cu Dărăbanț (30 B. Nagy) – Vlăsceanu, Barbu, Tatarciuc, Popa – Brujan, Iaru – Pricop, L. Nicolae, Dumbravă – Elek. În repriza secundă, brașovenii au evoluat în formula: B. Nagy (60 Bunduc) – Toderașcu, Căpățână, Șerban, Dobrea – N. Cristea (75 Iakab), Yeboah – Postolache, Crețulescu, S. Marin – Lita.

Următorul amical al Unirii va avea loc vineri, de la ora 10:30, adversară fiindu-le echipa lui Adrian Iencsi, FC Voluntari.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 07 Aug. 2013, 22:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă