Tărlungeniul a câștigat greu amicalul cu FC Csikszereda!

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 13:01 Pregătiri, amicale
Tărlungeniul a câștigat greu amicalul cu FC Csikszereda!

Unirea Tărlungeni a câștigat amicalul disputat ieri împotriva echipei pregătite de Robert Ilyeș, 3-2 cu Miercurea Ciuc. Pentru divizionara secundă au marcat Pop (40), Postolache (62) și S. Marin (84).

Trupa pregătită de Laszlo Balint și-a testat forțele cu FC Csikszereda, echipă unde Robert Ilyeș este antrenorul-jucător și care ieri a evoluat pe toată  durata amicalului. Unirea a trebuit să tragă din tare pentru a se impune, adversarii din Liga a IV-a evoluând cu multă ambiție, drept dovadă și cele două goluri marcate. Pentru echipa din Tărlungeni a fost și un test în care, potrivit site-ului oficial, a exersat și alt mod de joc, dar a remarcat și probleme de care se lovește în continuare. Defensiva îi dă bătăi de cap lui Balint, compartiment unde tehnicianul speră că se va mai face un transfer pe ultima sută de metri.

Unirea a evoluat în formula: Dărăbanț (45 Nagy) – Chiș, Brujan (76 Antoche), Tatarciuc (45 Șerban), Iaru – Neculai, Marcăș – Postolache (58 L. Nicolae), Pastor (45 Lita), Pop (67 S. Marin) – Antal (58 Elek).

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 13:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă