Târgumureșenii s-au impus la limită în fața Unirii Tărlungeni!

Marius ANGHEL 02 Mar. 2013, 19:21 Pregătiri, amicale
Târgumureșenii** s-au impus la limită în fața Unirii Tărlungeni!

În ultimul meci de verificare dinaintea retutului în liga secundă de fotbal, FC Municipal Târgu Mureș a învins pe teren propriu cu scorul de 2-1 lidera seriei a VI-a din Liga III, Unirea Tărlungeni. Toate cele trei goluri au fost înscrise în partea a doua a jocului. Mureșenii au punctat prin Nicu (56) și Șaim (60), brașovenii reușind reducerea diferenței în minutul 87, dintr-o lovitură de pedeapsă.

Partida disputată pe un teren din incinta Complexului de Agrement Mureșul, pentru a menaja terenurile de pe stadionul Trans Sil, din cauza temperaturilor scăzute, a fost dominată de echipa din eșalonul secund. Aceștia nu au găsit însă drumul spre poarta aversă în prima parte, în care și situațiile de gol au fost rare. În partea secundă, veteranul Epaminonda Nicu a deschis scorul printr-un șut plasat din afara careului, pentru ca după doar patru minute Șaim să transforme impecabil o lovitură liberă de la 18 metri. Până la final, mureșenii au mai avut câteva bune situații, printre care și o bară, dar oaspeții au fost cei care au înscris, la finalul jocului, dintr-o lovitură de la 11 metri.

„Am început mai greoi jocul, starea terenului și vântul ne-au fost și ei adversari, pe lângă o echipă ambițioasă, care s-a închis bine, așa cum sunt toate echipele mici. În partea a doua am schimbat puțin registrul tactic și au venit și golurile. În mare, sunt mulțumit, chiar dacă întotdeauna este loc de mai bine. Suntem optimiști, dar vom aborda fiecare joc din campionat ca pe o finală și sperăm să obținem rezultatul pe care-l așteptăm cu toții”, a declarat la finalul partidei antrenorul mureșenilor, Daniel Isăilă.

O problemă pentru mureșeni este „infirmeria plină”. Au lipsit din motive medicale Stere, Pădurețu, Stancu, Petriș, toți cu șanse mici de a intra în teren peste o săptămână, când vor susține primul joc din retur, tot pe teren propriu, cu Damila Măciuca.

Isăilă a folosit formația: Balauru – Peteleu, Gugu, Vârtic (”58 Zarkovic), Cucu (”73 Szilagyi), Hanca (”79 Istrate), Nicu, Precup, Ganea (”57 Șaim), Cristea (”46 Huiban), Punosevac.

Antrenorul Gyuszi Balint s-a bazat pe următoarea formulă de echipă Iacob (45 Dărăbanț) – Toderașcu (45 Vlăsceanu), Potecu (45 Crețulescu), Tatarciuc, Dobrea (60 Mihalache) – N.Cristea (75 R.Balint), Brujan (45 Nicoară), R. Balint (45 Iaru) – Damian (45 Pricop), L. Nicolae (58 Lita), Airinei (45 Postolache)

Articol scris de Mihai Vereș

Marius ANGHEL 02 Mar. 2013, 19:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă