Târgumureșenii au făcut instruție cu Seso în primul lor amical!

Marius ANGHEL 03 Feb. 2013, 12:10 Pregătiri, amicale

FC Municipal Târgu-Mureș a învins în primul amical disputat în prima fază a campaniei de pregătire a noului sezon cu scorul de 5-1 (2-0) echipa de Liga III, Seso Câmpia Turzii. Au înscris: Cristea (min. 33), Hanca (mi. 38), Stancu (min. 79 și 85), Zăgrean (min. 88) pentru echipa mureșeană, Imbuzan (min. 47) pentru oaspeți.

Partida s-a disputat sâmbătă dimineața pe terenul sintetic al echipei clasate pe locul III în seria B a Ligii a II-a. Prima repriză a avut puține faze de poartă, mureșenii reușind doar spre finalul ei să puncteze. Mai întâi a înscris Cristian Cristea, în urma unei combinații, Hanca reușind majorarea scorului, cu o minge plasată peste portarul Farcaș, ieșit în întâmpinare.

Repriza secundă, la discreția divizionarei secunde

La reluare, antrenorul mureșenilor, Daniel Isăilă a înlocuit întreaga echipă, iar Seso a reușit să reducă diferența după doar două minute pe contaatac, gol reușit de Imbuzan. Deși au dominat teritorial jocul, mureșenii n-au reușit să fructifice ocaziile create. Au avut și o bară, mingea revenită în teren fiind reluată peste. Echipa de Liga III a dat o bună replică până spre final. FCM s-a desprins în ultimul sfert de oră, când au punctat de trei ori. Două dintre reușite au aparținut fundașului dreapta Stelian Stancu. Primul, un gol spectaculos la vinclu, cu exteriorul, la o pătrundere laterală în careu, al doilea, cu un șut la colț de la marginea careului de 16 metri. Tabela a fost închisă de Andrei Zăgrean, care a trimis în colțul porții din 6 metri o pasă venită de pe partea dreaptă.

VEZI mai multe POZE de la amical

În prima repriză, FCM a utilizat formația: Balauru – Gugu, M. Pop, Cucu, Hanca, Stere, Precup, Cr. Ganea, Peteleu, Cristea, Punosevac. După 30 minute, în poartă a intrat Abraham, înlocuit la rându-i cu Botoșer, după alte 15 minute din repriza secundă. Jucătorii de câmp din partea a doua au fost: Stancu, Nicu, B. Matei, Ungur, Istrate, Vârtic, Pădurețu, Șaim, Huiban, Zăgrean.

Seso a început în formula: Farcaș, Mocan, Muscă, Șt. Popa, Kelemen, Moteț, Cocoară, Vășcan, Imbuzan, Mosor, P. Muntean. În repriza secundă au mai evoluat: Pampea, I. Moldovan, Tarcea, Sașa, Șoancă, Stănică, Goia.

Peteleu, convocat la Under 21

În altă ordine de idei, fundașul FCM-ului, Andrei Peteleu, a fost convocat la naționala României, Under 21, pentru partida amicală contra Moldovei. Jocul se va disputa miercuri, 6 februarie, de la ora 18, pe stadionul Sheriff, din Tiraspol.

După partida amicală, Andrei Peteleu va pleca spre Antalya, unde se va alătura lotului condus de Daniel Isăilă.

Articol și foto de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 03 Feb. 2013, 12:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă