Târgumureșenii au câștigat amicalul cu Avântul Reghin!

Marius ANGHEL 25 Jul. 2013, 12:30 Pregătiri, amicale

Divizionara secundă FC Municipal Târgu Mureș a învins miercuri seara cu scorul de 2-0 echipa de Liga a III-a, Avântul Reghin, într-un amical disputat pe unul din terenurile Academiei de Sport. Au înscris Petriș, în minutul 29, și Patriche, minutul 85.

Partida a avut o primă repriză mai echilibrată, cu puține faze de poartă. În prima jumătate a reprizei, reghinenii au fost mai prezenți în ofensivă, dar cei care au punctat au fost târgumureșenii, prin Tiberiu Petriș, care a fost găsit liber pe partea stângă și a trimis precizie la colțul lung.

Antrenorul Edi Iordănescu a fost nevoit să facă primele înlocuiri încă din primele minute, în urma unor accidentări. Prima a fost efectuată în minutul 15, când Costinel Gugu l-a înlocuit pe Alin Stoica, după ce acesta a fost lovit cu genunchiul în maxilar. Cei trei portari din lot au evoluat câte 30 de minute, astfel, Alessandro Caparco l-a înlocuit pe Adrian Viciu și a fost schimbat la rândul său de Ciprian Botoșer în repriza secundă. O repriză secundă mai animată.

Târgumureșenii intrați după pauză au practicat un joc mai eficient, la poarta lui Husar au început să crească numărul de ocazii, dar acesta n-a putut fi învins. În minutul 53, Bumba a ratat o lovitură de la 11 metri, acordată în urma unui henț în careu, la o centrare care s-a oprit în mâna fundașului Avântului.

O fază asemănătoare s-a petrecut la poarta adversă, dar reghinenii n-au beneficiat de lovitură de pedeapsă. Golul doi a căzut în urma unui corner executat de Hanca. Înlocuitorul lui Husar a respins în transversală reluarea cu capul, iar Patriche a reluat tot cu capul în plasă.

FCM: Viciu (”30 Caparco, ”60 Botoșer) – Herlea (”46 Homei), A. Stoica (”15 Gugu), Vârtic (”46 Patriche), T. Petriș (”36 Török, ”46 Al. Dan) – Onicaș (”46 Buhuși), Pușcaș (”46 Cioinac), Kanyaro (”36 Hanca), Bobină (”46 R. Stoica), R. Miclea (”46 Bumba), T. Moldovan (”46 Ahova).

Avântul: Husar (”80 Fărcaș), Hrișcă, R. Dan, Merdariu, Rozenfeld, A. Luca, Bucin, A. Moldovan, Truța, Mariș, Gergely. Au mai evoluat: Sipos, Szotyori, Dézsi, Cătărig, E. Nagy

Duminică, FC Municipal va pleca la Sovata, în vederea efecturii primului cantonament al perioadei de pregătire.

Articol și foto de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 25 Jul. 2013, 12:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă