Târgu Mureș egala Bistriței

17 Jul. 2009, 17:47 Pregătiri, amicale
Târgu Mureș** egala Bistriței

Divizionara secundă de fotbal FC Municipal Târgu Mureș a remizat, scor 0-0, în compania formației de Liga I Gloria Bistrița, în primul meci amical susținut în cadrul cantonamentului de la Predeal.

 

Antrenorul Cosmin Bodea a folosit două formule diferite de echipă.

 

Au început ca titulari: Dănălache- Maghici, Lupuț, Gongolea, Szilagy- Petelean- Vancea, Stere, Sfârlea- Gego, Bitiș. La reluare au evoluat: Stetca- Cr. Pop, Bălău, Moldovan, Al. Pop – Vârtic – Vereș, Saim, Benga – Astafei, Gheju.

 

Cristian Luca nu a fost folosit, însă și el, alături de Sebastian Sfârlea, Rareș Vartic, Remus Dănălache și Mihai Stetca vor juca, cu siguranță, în sezonul viitor la FCM. Încă nu este rezolvată situația lui Alin Bitiș, dar conducerea executivă a grupării noastre speră să ajungă la o înțelegere cu cei de la Mureșul Deva.

 

Urmatoarea partidă-test a FCM-ului se va disputa azi, de la ora 18, împotriva divizionarei C Victoria Târlungeni. Mâine, de la ora ora 11, vom înfrunta Steaua II București, iar marți, 21 iulie, vom întâlni Universitatea Cluj-Napoca. Ultimul meci de verificare va avea loc joi, 23 iulie, adversarul nefiind încă desemnat.
 

17 Jul. 2009, 17:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă