Tănase: „Mai avem de lucru pe faza defensivă”

Marius ANGHEL 18 Aug. 2013, 14:10 Pregătiri, amicale
Tănase:**

Sport Club Bacău a pierdut și cel de-al doilea joc de verificare disputat în vestul țării, de data aceasta în compania ocupantei locului 7 din ediția trecută a Ligii a II-a, seria a II-a, FC Bihor. Pe fondul unui joc echilibrat, orădenii au deschis scorul în minutul 28, atunci când Sfârlea a centrat dintr-o lovitură de colț de pe partea dreaptă, iar Florin Lazăr a marcat cu un vole de la circa 14 metri. Cele mai bune ocazii ale oaspeților din prima repriză au venit în ultimele 5 minute, dar Claudiu Tudor și Adrian Hurdubei au greșit de puțin ținta din poziții favorabile.

La pauză, Viorel Tănase l-a trimis în teren pe Bogdan Rusu, iar acesta a egalat în minutul 47 cu o lovitură de cap, după o centrare expediată de Husein. Echipa băcăuană a pus stăpânire pe joc, dominând cu autoritate repriza secundă, dar fără să materializeze pe tabela de marcaj și, în minutul 68, veteranul Sfârlea a scăpat singur cu Petrariu și a înscris golul victoriei gazdelor cu un șut plasat.

„Am văzut o evidentă creștere față de jocul precedent, cu Olimpia Satu Mare. Am avut o altă atitudine, ne-am creat mai multe situații de gol, cel puțin în repriza a doua, dar n-am băgat-o în poartă. Per ansamblu, a fost un joc bun, chiar dacă rezultatul nu ne-a fost favorabil. Mai avem de lucru pe faza defensivă, acolo unde luăm goluri prea ușor pe zonă centrală”, a declarat antrenorul principal al formației Sport Cub Bacău, Viorel Tănase.

Următorul meci de verificare al băcăuanilor va avea loc marți, 20 august, în compania echipei de Liga a III-a CS Oșorhei.

Sursa: Sport Bacăul

Marius ANGHEL 18 Aug. 2013, 14:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă