Tănasă, incert pentru partida cu fosta sa echipă

Marius ANGHEL 24 Feb. 2014, 15:37 Pregătiri, amicale
Tănasă,** incert pentru partida cu fosta sa echipă

Ciprian Tănasă ar putea rata primul meci al noii sale echipe la reluarea campionatului Ligii a II-a. Atacantul a fost menajat de tehnicianul Claudiu Niculescu în amicalul de sâmbătă cu FC Olt, scor 0-1, din cauza unei întinderi musculare suferite săptămâna trecută, însă, cu toate acestea, prezența sa în meciul cu fosta sa echipă, CS Mioveni, este incertă.

Totuși, în cazul în care recuperarea atacantului nu va fi posibilă pentru partida cu CS Mioveni, vâlcenii speră să-l aibă în teren pe experimentatul jucător în disputa cu Gloria Bistrița.

„Nu este o problemă foarte gravă, sperăm să-l avem pe Tase în teren cât mai curând. Încercăm recuperarea lui până la meciul cu Mioveni, dacă nu, sperăm ca la Bistrița să ne bazăm pe aportul lui”, a declarat, pentru site-ul oficial, președintele clubului, Bogdan Medrea.

„A lipsit și Tase, care are o întindere musculară, s-a cunoscut absența lui, sper să revină cât mai curând, sperăm să poată evolua contra Mioveniului.”, a spus și Claudiu Niculescu la finalul amicalului cu FC Olt.

Marius ANGHEL 24 Feb. 2014, 15:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă