Ghinion pentru Costin Stoica! Atacantul CSM-ului s-a accidentat din nou și trebuie să stea cu piciorul în ghips

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 12 Sep. 2016, 13:42 Liga 2
Ghinion pentru Costin Stoica!** Atacantul CSM-ului s-a accidentat din nou și trebuie să stea cu piciorul în ghips

Costin Stoica (24 ani), atacantul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, a suferit o nouă accidentare, o fisură la degetul mic de la piciorul drept, care îl va ține pe tușă cel puțin șase săptămâni. Vârful a fost indisponibil în startul acestui sezon al Ligii 2, după o ruptură fibrilară la piciorul stâng.

Când antrenorul Jerry Gane spera să îl aibă apt, pentru deplasarea de la Clinceni, Costin Stoica nu scapă de ghinioane și s-a lovit la antrenamente. „O lună stau cu piciorul drept în ghips, apoi trebuie să fac recuperare. Este o fisură la osul metatarsian 5. Asta este situația, o iau de la capăt”, a spus atacantul vâlcenilor.

Mijlocașul Adrian Cârstea nu a făcut nici el deplasarea la Clinceni, având amigdale inflamate și fiind sub tratament. Absența mijlocașului transferat de la Podari se va prelungi probabil și pe parcursul acestei săptămâni.

Altfel, CSM Râmnicu Vâlcea a pierdut un nou meci în campionat, duminică cedând cu 2-1 jocul de la Clinceni cu FC Academica. Echipa lui Jerry Gane rămâne astfel cu 6 puncte în clasament și se situează pe locul 14.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 12 Sep. 2016, 13:42 Liga 2
Pe aceeași temă