Szabo pune punctul pe i în privința lui FC Brașov. „Chiar dacă voi supăra ceva lume, echipa asta ar trebui s-o ia de la zero!”

Marius ANGHEL 03 Jul. 2016, 13:54 Pregătiri, amicale
Szabo pune punctul pe i în privința lui FC Brașov.**

Amânat pentru luni, după ce la reunirea de miercuri au participat doar zece jucători, primul antrenament al echipei FC Brașov ar putea să nu mai aibă loc dacă posibilii investitori despre care vorbea președintele Gheorghe Popa nu vor da un răspuns concret. Viitorul clubului brașovean e în ceață din cauza problemelor financiare, iar antrenorul Adrian Szabo, căruia i-a expirat contractul pe 30 iunie, spune că cel mai bine ar fi să se pornească de la zero cu o nouă echipă.

Cu toate că Gheoghe Popa spunea că Szabo va continua la FC Brașov, antrenorul nu e convins de acest lucru, declarând că ia în serios oferta primită de la conducătorii Coronei, care au reînființat în această vară secția de fotbal a clubului.

„Vom discuta zilele astea pentru a stabili concluziile și pentru a vedea în ce condiții mai pot continua la echipă. Chiar dacă voi supăra ceva lume, echipa asta ar trebui s-o ia de la zero! Cu siguranță se încearcă salvarea echipei, dar este greu de crezut, suma este foarte mare, iar incertitudinea și mai mare.

Corona și-a reînființat echipa de fotbal și iau în serios oferta pe care mi-au făcut-o. Vreau să rămân în zonă”, a declarat tehnicianul brașovean în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM.

Marius ANGHEL 03 Jul. 2016, 13:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă