Surprize la reunire! CF Brăila se întărește de la Dinamo

08 Jan. 2012, 12:30 Pregătiri, amicale
Surprize la reunire!** CF Brăila se întărește de la Dinamo

După un tur de campionat destul de bun făcut în toamnă de CF Brăila, care a încheiat prima parte a sezonului pe locul cinci, cu 23 de puncte, la trei „lungimi” de locul al doilea, cel care duce în liga întâi, a urmat apoi o binemeritată vacanță care se va termina pe data de 9 ianuarie, la ora 15. Nu de alta, dar atunci este programată prima reunire a lotului de jucători de la CF Brăila, care între timp a mai suferit unele modificări.

Astfel, pentru lipsa implicării în jocul echipei, conducerea clubului împreună cu antrenorul Ion Viorel, au hotărât să se despartă pe cale amiabilă de jucătorii care nu au dat randamentul scontat în prima parte a campionatului. Au fost disponibilizați portarul Botaș, precum și jucătorii de câmp Borbely (marea dezamăgire a turului), Olenic, Costache, Ion Ștefan, Balaban, și Neacșu.

La reunirea de mâine este foatrte posibil să fie prezenți câteva noutăți care să întărească mijocul și atacul Brăilei, deoarece (conform afirmațiilor făcute de Ion Viorel) „fundași avem, și chiar unii destul de buni”!
Astfel sunt așteptați să vină mâine, la stadionul „Municipal”, cu excepția jucătorilor rămași în lot după prima parte a campionatului, portarul Gavrilaș (21 de ani) de la Astra II Giurgiu, precum și jucătorii de câmp Câmpeanu (27 de ani)- atacant, Prodan (24 de ani)- atacant, frații gemeni, de 27 de ani, Mădălin și Cosmin Pușcă (toți patru de la Gloria Buzău), acestora fiind posibil să li se mai alăture și mijlocașul de 24 de ani Marcu, de la Astra II Giurgiu.

Din câte se pare, la insistențele lui Gheorghe Bunea Stancu, președintele de onoare al CF Brăila, care mai este totodată și președintele Consiliului Județean Brăila, conducerea clubului Dinamo București a fost de acord să-l împrumute până la vară, la gruparea de pe malul Dunării, pe Pătrașcu, mijocașul de 35 de ani mai puțin folosit în tur de Liviu Ciubotariu. Odată cu acesta, va reveni din câte se pare la clubul brăilean și atacantul Nelu Bucă, cel care a mai evoluat la CF Brăila în perioada în care brăilenii evoluau în liga a treia! Ar mai fi și câteva discuții cu mijlocașii Lungoci (23 de ani) și Roman (24 de ani), ambii de la divizionara a treia CSM Rm. Sărat, dar nimeni de la club nu comfirmă ceva oficial legat de aceștia.

Surse demne de încredere din anturajul grupării brăilene, afirmă acum, că staff-ul de conducere al clubului a revenit la sentimente mai bune față de CF Brăila, iar acum se vehiculează zvonul conform căruia gruparea antrenată de Ion Viorel ar avea ca obiectiv PROMOVAREA în prima ligă. Dar aceast lucru va rămâne de văzut, chiar dacă microbiștii așteaptă revenirea pe prima scenă a fotbalului brăilean de aproximativ 18 ani!!

Articol scris de Valentin Constantinescu

08 Jan. 2012, 12:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă