Suporterii bancari cer rezolvarea crizei

31 Jan. 2009, 18:10 Pregătiri, amicale

Astăzi a avut loc de la ora 11, pe terenul 2 din baza sportivă Cotroceni, un meci de pregătire între Progresul si Rocar București.
Suporterii bancari au venit la acest meci pregătiți cu steaguri, fumigene și scandări care cereau o rezolvare cât mai rapidă a situației de criză din Parcul cu Platani.

„Am venit la acest amical pentru a demonstra că ne pasă de soarta acestui club și că vom fi alături de echipă oricât de grele vor fi vremurile ce au să vină. Am scandat lozinci care să încurajeze actuala conducere să facă un efort și să redreseze situația de la acest club. E mare păcat că o tradiție de 65 de ani să fie acum sub amenințarea falimentului, iar dacă la noi s-ar investi pe termen lung, acest club ar putea deveni unul de top în România, așa cum a mai fost și în anii trecuți. Acest club are un potențial imens și e păcat că tocmai BNR sunt cei care pun umărul la această situație de criză.”

Cei aproximativ 30 de suporteri bancari au afișat cu această ocazie și mesajul „VREM SĂ‚ EXISTE PROGRESUL ÎN CONTINUARE / AȘTEPTĂ‚M DE LA CONDUCERE O REZOLVARE!” pe care, la plecare, l-au lăsat pe gardul din fața sediului clubului.

Articol trimis de Sectorul B

 

31 Jan. 2009, 18:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă