„Suntem nemulțumiți de atitudinea jucătorilor”. Șefii de la Tărlungeni, puși pe gânduri după remiza cu CS Ștefănești

Marius ANGHEL 11 Feb. 2016, 11:42 Pregătiri, amicale

Unirea Tărlungeni și CS Ștefănești au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat, miercuri, pe terenul sintetic al bazei sportive de la Cheile Grădiștei. Formația ilfoveană, care activează în Liga a 3-a, a deschis scorul în prima repriză, iar brașovenii au egalat în partea secundă prin reușita lui Sorin Marin.

Oficialii Unirii Tărlungeni au fost nemulțumiți de atitudinea jucătorilor în acest amical. „A fost un test bun, contra unei echipe bine organizate în teren, dar suntem nemulțumiți de atitudinea jucătorilor. Probabil s-au relaxat după cantonamentul pe care l-am făcut la Tușnad. Sunt convins că lucrurile se vor remedia în cel mai scurt timp”, a declarat, pentru Monitorul Expres, Claudiu Cazan, directorul sportiv al Unirii.

În acest meci, antrenorul Dan Bona a trimis în teren următorii jucători: Perianu – Vlăsceanu, Forika, Șerban, Bucur – Monea, Burlacu, Minciună, Petra, S. Marin – Damian. Au mai jucat: Mihok – Potecu, Petrean, Vasiloi, Cocan, Pădurar, Popescu.

Următorul meci amical al echipei brașovene va avea loc sâmbătă, pe teren propriu, cu CS Afumați. Ultimul amical înaintea startului oficial al sezonului este programat sâmbătă, 20 februarie, în deplasare, cu formația de Liga a 3-a, SCM Pitești.

Foto: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 11 Feb. 2016, 11:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă