„Suntem încă departe de alcătuirea unei echipe cu care să începem sezonul”

30 Jul. 2012, 13:33 Pregătiri, amicale

Voința Sibiu a terminat la egalitate, scor 1-1, cel de-al doilea amical din această vară susținut în compania grupării CSM Rm. Vâlcea. Cele două echipe s-au mai întâlnit și în urmă cu o săptămână, pe Stadionul „Municipal”, confruntarea încheindu-se cu același rezultat.

Sâmbătă, la Rm. Vâlcea, CSM-ul a deschis scorul în minutul 32, conducând cu 1-0 la pauză. Rezultatul final l-a stabilit Daniel Tătar, în minutul 63.

Antrenorul principal al Voinței, Dorin Zotincă, a început meciul cu „unsprezecele” Zăvoi – N. Oltean, B. Panait, D. Muscă, Gombar – Tătar, Beza, Rebenciuc, Cruceru – Dudiță, Camara. Au mai intrat Dani Vlad, M. Burlacu, Papa, M. Armenean, Medeșan, Ad. Popa, Petrescu, Issa, Mohamed, Seydina, R. Neguț.

„În faza în care suntem, e binișor. Suntem încă departe de alcătuirea unei echipe cu care să începem sezonul. Pentru noi, amânarea debutului în noua ediție de campionat cu două săptămâni ar fi un lucru pozitiv”, a declarat tehnicianul Dorin Zotincă, cel care a ales să-i mai păstreze pe Papa, Seydina și Mohamed, considerând că aceștia „sunt foarte tineri, au calități fizice foarte bune și au o coordonare bună”.

CSU Voința va susține un nou meci de verificare vineri, 3 iulie, de la ora 20.00, la Zlatna, cu FC Baia Mare.

Articol scris de Dragoș Popescu

30 Jul. 2012, 13:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă