Sucevenii, ținuți în șah de Minerul Iacobeni!

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 13:58 Pregătiri, amicale
Sucevenii,** ținuți în șah de Minerul Iacobeni!

Grupările Rapid Suceava și Minerul Iacobeni s-au întâlnit ieri, într-un meci de pregătire disputat la Vatra Dornei. Chiar dacă „ceferiștii” au controlat autoritar partida și au ratat numeroase ocazii de gol, scorul final a fost 1-1. Alb-vișinii au deschis scorul după o oră de joc prin Homneac, însă formația din Liga a IV-a a egalat în minutul 90, din penalty, în urma unui fault comis de Florin Plămadă.

Rapid a început meciul în formula Preda – Doboș, Apetrei, Sava, Semeghin – Chișu, Velescu, Căinari, Chiriac – Caragea, I. Plămadă. Pe parcursul jocului au mai intrat Zăvoi, Arotăriței, Fl. Plămadă, Bălan, Spătar, Sumanariu, Moldovan, Negru, Homneac, Luțac, Vornicu și Cerlincă.

Rapid îl pierde pe Lozneanu

Singurul jucător neutilizat în această partidă a fost Andrei Lozneanu, care a fost nominalizat recent în echipa ideală a Seriei I a eșalonului secund de către site-ul de specialitate Liga2.ro. Fundașul central în vârstă de 22 de ani a ajuns pe Areni la începutul sezonului, sub formă de împrumut pentru un an de la FC Botoșani. Numai că, fiind la curent cu forma excelentă arătată de Lozneanu în tur, antrenorul vecinilor, Cristi Popovici, și-a manifestat intenția de a-l readuce pe Lozneanu la Botoșani încă din această iarnă, cu șase luni înainte de expirarea împrumutului la Rapid.

Pentru a-i îmbuna pe „ceferiști”, conducătorii grupării FC Botoșani au anunțat că sunt dispuși să trimită în locul lui Lozneanu la Suceava un alt apărător central, în persoana lui Răzvan Atudorei. „Lozneanu a plecat la Botoșani să discute cu cei de acolo pe tema viitorului său. Din câte am înțeles, sunt slabe șanse să mai rămână la Suceava, botoșănenii dorind să se întărească în tentativa lor de a promova în primul eșalon la finalul acestui sezon”, a declarat tehnicianul Rapidului, Ovidiu Murariu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 13:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă