Sucevenii și-au stabilit primii patru adversari din meciurile amicale. Sâmbătă, Costel Ilie a programat un meci școală

Marius ANGHEL 21 Jan. 2016, 14:17 Pregătiri, amicale
Sucevenii și-au stabilit primii patru adversari din meciurile amicale.** Sâmbătă, Costel Ilie a programat un meci școală

Formația Rapid Suceava a început să-și structureze ușor-ușor programul din intersezon. Sucevenii au reluat pregătirile la începutul acestei săptămâni, iar sâmbătă au programat deja un prim joc școală, între componenții lotului.

„Partida va avea loc cu începere de la ora 10.00 pe noul teren sintetic din cartierul George Enescu, care aparține de Liceul cu Program Sportiv, și dorim să-i mulțumim pe această cale domnului director Ioan Radu pentru găzduire. Această acțiune va constitui un prim prilej pentru antrenorul Costel Ilie de a-i vedea la lucru pe noii săi elevi și de a se convinge de potențialul jucătorilor sosiți în ultimele zile la echipă”, a declarat organizatorul de competiții al grupării sucevene, Neculai Grosu.

Acesta a anunțat că s-au perfectat deja și patru meciuri amicale, cu Dacia Unirea Brăila, pe 27 ianuarie, cu Bucovina Pojorâta, pe 9 și 19 februarie și cu SC Bacău, pe 16 februarie. „În mod sigur vor exista și alte jocuri test. Urmează ca în până la sfârșitul acestei săptămâni să știm exact unde și sub ce formă va avea loc stagiul de pregătire centralizată, după care vom definitiva și programul de meciuri amicale”, a precizat Neculai Grosu.

Startul sezonului oficial de primăvară ar trebui să aibă loc pe data de 27 februarie, însă au început deja să circule zvonuri că partidele din etapa a XIX-a vor avea loc cu o săptămână mai târziu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 21 Jan. 2016, 14:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă