Sucevenii și-au contramandatat două meciuri amicale

Marius ANGHEL 19 Feb. 2014, 12:48 Pregătiri, amicale
Sucevenii și-au contramandatat două meciuri amicale

Aflați în stagiu de pregătire centralizată la Poiana Negri, fotbaliștii Rapidului ar fi trebuit să joace ieri o partidă amicală în compania formației de Liga a III-a Bucovina Pojorâta.

„Meciul nu a mai avut însă loc, pentru că nu am găsit o locație decentă care să poată găzdui întâlnirea. Vremea a fost deosebit de capricioasă în ultimele zile, a plouat, după care a nins, așa că terenurile din zonă au devenit impracticabile”, a declarat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Aflați în imposibilitatea de a se antrena cu mingea, jucătorii suceveni au parte de ședințe de pregătire cu specific fizic, în sala de forță, dar și de perioade de recuperare, în saună și bazin. „În proporție de 99% nu se va putea juca nici meciul test cu Minerul Iacobeni, programat inițial pentru ziua de joi. Singura variantă ar fi dă ne deplasăm în zilele următoare până la Bistrița, pentru a juca împotriva Gloriei II”, a precizat Tudoreanu.

„Ceferiștii” vor reveni din cantonamentul montan în cursul după amiezii de vineri, urmând ca a doua zi, la Suceava, să dispute un meci amical împotriva liderului la zi al Seriei I a Ligii a III-a, FCM Dorohoi.

Startul sezonului oficial de primăvară al Ligii secunde va avea loc o săptămână mai târziu, pe data de 1 martie. În primul meci, sucevenii vor evolua în deplasare, pe terenul grupării ACS Berceni.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 19 Feb. 2014, 12:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă