Sucevenii se pregătesc înaintea meciului de la Pitești cu un amical pe Areni cu FC Botoșani

Marius ANGHEL 15 Apr. 2015, 11:34 Pregătiri, amicale
Sucevenii se pregătesc înaintea meciului de la Pitești** cu un amical pe Areni cu FC Botoșani

Formațiile Rapid Suceava și FC Botoșani se vor întâlni într-un interesant meci amical astăzi, cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Areni. „Alb-vișiniii” vin după trei zile libere, ieri efectuând prima ședință de pregătire după minivacanța primită cu ocazia sărbătorilor pascale. Amicalul cu FC Botoșani este văzut de suceveni drept o bună verificare înaintea partidei de campionat de sâmbătă, din deplasare, cu Academica Pitești.

„Va fi un bun prilej să le ofer niște minute lui Sfrijan și Bîgu, jucători care n-au evoluat în ultima perioadă din cauza accidentărilor. De asemenea, va reveni în echipa de bază și Plecanciuc, care a fost suspendat pentru ultimul joc din campionat, de la Brăila. Sper să dăm o replică bună și să ne ridicăm la nivelul adversarului”, a declarat Bogdan Tudoreanu, antrenorul principal al Rapidului.

FC Botoșani ocupă poziția a opta în ierarhia la zi a Ligii 1, însă formația pregătită de Leo Grozavu are șanse foarte mari să evolueze în viitorul sezon al cupelor europene, în condițiile în care Petrolul Ploiești sau Dinamo, echipe mai bine clasate, sunt în insolvență, iar UEFA a anunțat că nu permite accesul grupării CSU Craiova în competiția continentală.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 15 Apr. 2015, 11:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă