Sucevenii s-au impus în amicalul de la Pașcani!

Marius ANGHEL 10 Feb. 2014, 12:41 Pregătiri, amicale
Sucevenii s-au impus în amicalul de la Pașcani!

În cel de-al doilea amical al iernii, Rapid a învins cu scorul de 1-0, la Pașcani, formația locală de Liga a III-a Kosarom. Disputată pe un teren înghețat, partida a fost la discreția grupării sucevene, care s-a impus grație golului marcat de atacantul Mircea Negru în minutul 33, din centrarea lui Dorin Semeghin. „Ceferiștii” puteau câștiga și mai clar, însă Ionesi, Negru, Spătar și Bîgu (bară) au ratat alte câteva bune ocazii de a înscrie.

„M-a mulțumit prestația jucătorilor noștri. A existat atitudine, am evoluat cu agresivitate, iar posesia a fost bună, chiar în condițiile unui teren greu. S-a stat bine în teren, dovadă că adversarii noștri n-au amenințat decât o singură dată poarta pe tot parcursul întâlnirii”, a declarat antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu.

Rapid a evoluat în alcătuirea Pascal – I. Plămadă, Velescu, Vitu, Semeghin – Golofca, Sumanariu, Stănescu, Arotăriței – M. Negru, Ionesi. Au mai intrat Arteni, Cerlincă, Fedorovici, Sava, Bîgu, Ioancea, Spătar, Duțică și Păiuș.

Pașcaniul a răspuns cu: Luca – Azaharioaiei, V. Răzlog, Giurgiuveanu, P. Răzlog – Lipovanu, Toader, Hump, Agrigoaroaiei – Viorică, Nemțanu. Au mai intrat : Birlădeanu, B. Catargiu, D. Catargiu, Știubei, Diaconu, Năcuța.

S-a perfectat un nou joc test, cu Ceahlăul

Miercuri, de la ora 13.00, în următorul meci de pregătire din intersezon, alb-vișiniii se vor confrunta tot cu Kosarom Pașcani, în meci revanșă, la Suceava. „Deocamdată nu știm unde se va disputa meciul. Dacă vremea se va încălzi accentuat, probabil că vom juca la Ițcani, pentru a proteja suprafața de pe Areni”, a precizat Tudoreanu.

La sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, sucevenii vor avea parte de un adversar mult mai dificil, urmând să-și măsoare forțele cu gruparea de prima ligă Ceahlăul Piatra Neamț, partida desfășurându-se în orașul de la poalele Muntelui Pietricica.

În continuarea programului de pregătire din intersezon, sucevenii au programate două meciuri test cu Bucovina Pojorâta, în zilele de 16 și 19 februarie, urmând ca pe 22 februarie Rapidul să joace la Câmpulung Moldovenesc cu liderul la zi al Seriei I a Ligii a III-a, FCM Dorohoi.

În intervalul 16-21 februarie sucevenii au în plan și efectuarea unui cantonament montan de la Poiana Negri, reluarea campionatului eșalonului secund urmând să se producă pe 1 martie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 10 Feb. 2014, 12:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă