Sucevenii s-au impus categoric în primul amical al verii. Jucătorii testați au câștigat cu 13-2

Marius ANGHEL 20 Jul. 2015, 13:56 Pregătiri, amicale
Sucevenii s-au impus categoric în primul amical al verii.** Jucătorii testați au câștigat cu 13-2

Rapid CFR Suceava a susținut sâmbătă un meci de pregătire la Udești, cu Silva, echipă de Liga a IV-a Suceava, scopul acțiunii fiind acela de a vedea potențialul fotbaliștilor tineri aflați zilele acestea în probe pe Areni. Partida s-a încheiat cu scorul de 13-2 în favoarea echipei experimentale a Rapidului, care a avut în componență la acest joc doar cinci fotbaliști din lotul de bază, este vorba de Pascal, Velescu, Golofca, Sfrijan și Apostol, alături de foarte mulți jucători tineri: Nechifor, Jitariuc, Tăutian, Sumanariu II (toți LPS Suceava), Mihai (Dinamo Onești), Ilie (Șomuzul Fălticeni), Airoaoei, Dănilă (ambii Vicov), Vicovanu (CF Brăila), Seliuc (din pepiniera proprie), Plăcintă (Mălini) și Rotariu, care a evoluat în ultimii ani în competițiile de juniori din Italia.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rotariu (3), Sumanariu II (2), Golofca (2), Jitariuc (2), Airoaiei (2), Sfrijan și Plăcintă. Pentru formația Silva Udești, care i-a avut în teren pe experimentații Mihai Guriță și Florin Apetri, au punctat Cip. Costan, din penalti, și Ed. Costan.

„Am văzut la lucru câțiva copii buni și urmează să opresc șapte dintre aceștia în lotul cu care vom aborda ediția de campionat 2015-2016 a Ligii a II-a. De asemenea, mă bucur că Velescu s-a recuperat complet și ne putem baza pe el în continuare”, a declarat antrenorul principal al „alb-vișiniilor”, Bogdan Tudoreanu.

Rapid a început meciul în alcătuirea: Hânțescu – Mihai, Velescu, Tăutian, Nechifor – Dănilă, Sfrijan – Plăcintă, Apostol, Golofca – Rotariu. În repriza secundă au evoluat Pascal, Seliuc, Vicovanu, Sumanariu II, Airoaiei Jitariuc și Ilie.

Până la sfârșitul lunii iulie, „alb-vișiniii” se vor antrena în localitate, urmând ca la mijlocul săptămânii, miercuri, pe 22 iulie, să susțină un nou joc test, pe terenul grupării de Liga a III-a Bucovina Rădăuți. Timp de 10 zile, începând cu 3 august, rapidiștii vor pleca într-un stagiu centralizat de pregătire la Poiana Negri. După revenirea de la munte, sucevenii mai au în program alte patru jocuri amicale: pe 13 august cu SC Bacău, pe Areni, pe 15 august cu Bucovina Pojorâta, în deplasare, pe 19 august cu Bucovina Pojorâta, pe teren propriu, și pe 22 august, în deplasare, cu SC Bacău. Startul ediției de campionat 2015-2016 va avea loc pe data de 29 august.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 20 Jul. 2015, 13:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă