Sucevenii pleacă la Poiana Negri! Tudoreanu are doi noi jucători în lot

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 17:41 Pregătiri, amicale
Sucevenii pleacă la Poiana Negri!** Tudoreanu are doi noi jucători în lot

Mâine, la o zi distanță după amicalul cu Ceahlăul de la Piatra Neamț, lotul Rapidului din Suceava va pleca într-un cantonament de 6 zile la Poiana Negri. Pe drum, „ceferiștii” se vor opri la Pojorâta, acolo unde vor disputa un meci test în compania echipei locale, Bucovina.

Bistrițeanul Sighiartău va debuta astăzi în tricoul Rapidului

Cu prilejul partidei de la Piatra Neamț, sucevenii vor testa un fotbalist nou, este vorba de atacantul Otniel Sighiartău, în vârstă de 29 de ani. Sighiartău a fost legitimat ultima oară la gruparea Gloria Bistrița, iar în cariera sa a mai trecut pe la formații precum Ceahlăul, Sportul Studențesc, FC Bihor, Silvania Zalău sau FCM Câmpina.

„Așa cum am afirmat și cu alte prilejuri, avem nevoie de un atacant de gura porții în perspectiva sezonului greu de primăvară care ne așteaptă. Sper ca Sighiartău să ne impresioneze și să fie jucătorul pe care-l căutăm de atâta vreme”, a declarat președintele Dumitru Moldovan.

Radu și Hânțescu vor merge în cantonament cu echipa suceveană

Un alt atacant aflat în vederile grupării sucevene este Răzvan Radu, fostul jucător al grupării FC Botoșani. „Am discutat deja cu fotbalistul și dorim să-l luăm cu noi în cantonamentul de la Poiana Negri”, a precizat Dumitru Moldovan. În vârstă de 29 de ani, Răzvan Radu mai are în CV echipe ca Delta Tulcea, Dacia Mioveni, Gloria Buzău și Gloria Bistrița.

Ca o noutate de ultimă oră, oficialii Rapidului au obținut împrumutul portarului sucevean Vlad Hânțescu. În vârstă de 20 de ani, Hânțescu aparține de Viitorul Constanța, însă în turul campionatului a evoluat în Liga a III-a, pentru formația Fortuna Brazi.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 17:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă