Știința Miroslava, victorie categorică, cu 12-2, în primul meci al anului

După o săptămână de la reluarea pregătirilor, antrenorul Științei Miroslava, Adrian Kerezsy, și-a testat jucătorii, astăzi, într-un amical contra juniorilor de la Liceul cu Program Sportiv Iași. Divizionara secundă s-a impus cu un categoric 12-2 (1-1), prin golurile marcate de Viorică (3), Crișan (3), Corban (2), Agrigoroaei (2), Sandu și Marin – câte unul.

Antrenorul Adrian Kerezsy a început meciul în formula Târnovanu – Cerneuțanu, Chindriș, Tăcuțanu, Bucur – Săvoaia, Nemțanu, Sandu, Asăvoaei – Iovu, Țapu, iar pe parcursul meciului i-a trimis pe teren pe ceilalți componenți ai lotului. Partida s-a disputat pe terenul sintetic din Complexul „Emil Alexandrescu” și a fost arbitrată de o brigadă ieșeană formată din Vlad Baban, Cosmin Ciuban și Andrei Diaconu.

La finalul meciului, antrenorul Adrian Kerezsy s-a declarat mulțumit de nivelul la care se află echipa sa.

„A fost un test util, cu juniorii de la LPS care evoluează în Grupa Elite. Am vrut să văd stadiul la care ne aflăm și pot spune că sunt mulțumit de ce au arătat băieții în acest prim joc din 2018. Vreau ca în următoarea perioadă toți jucătorii să facă o pregătire foarte bună, astfel încât la ora reluării campionatului echipa să fie pregătită din toate punctele de vedere și să arătăm foarte bine”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy.

Ieșenii vor continua pregătirea la Uricani, iar pe 22 ianuarie vor începe stagiul centralizat, la Tărlungeni. În cantonament, echipa lui Kerezsy va susține trei meciuri amicale, cu AFC Hărman (25 ianuarie), AFK Miercurea Ciuc (27 ianuarie) și Precizia Săcele (31 ianuarie).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
 

Pe aceeași temă