Fostul antrenor al Științei Miroslava s-a întors în Liga 1. „Îmi doresc să ajut echipa din orice funcție”

Fostul antrenor al Științei Miroslava s-a întors în Liga 1.**

După o jumătate de an petrecută pe banca tehnică a divizionarei secunde Știința Miroslava, Adrian Kerezsy revine la CSM Politehnica Iași. Tehnicianul va ocupa funcția de antrenor secund în stafful condus de Flavius Stoican, la fel ca Eugen Trică.

În cazul în care CSM Poli Iași va înființa echipa a doua și o va înscrie în al treilea eșalon, Kerezsy va fi antrenorul principal al acestei grupări.

„Mă bucur că am revenit acasă, la clubul la care m-am format ca jucător, ca om și ca antrenor. Îmi doresc să ajut echipa din orice funcție să-și îndeplinească obiectivele”, a declarat Adrian Kerezsy.

Adrian Kereszy a pregătit echipa Știința Miroslava între etape 12-35 ale Ligii 2, semnând rezilierea cu trei etape înainte de finalul sezonului, atunci când șansele de salvare de la retrogradare erau mici. Echipa ieșeană a început campionatul cu Cristian Ungureanu ca antrenor.

La finalul primului sezon petrecut în Liga 2, Știința Miroslava a încheiat campionatul pe locul 17 și a retrogradat. În 38 de etape a adunat 37 de puncte, cu patru mai puține decât Dacia Unirea Brăila, prima echipă aflată deasupra zonei roșii. Știința speră însă că poate reveni în eșalonul secund chiar în această vară. Vezi cum.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă