Știința Miroslava se pregătește de un nou sezon de Liga 2. „Am auzit și eu unele zvonuri și suntem în așteptare”. Ieșenii vor juca pe un teren impecabil în viitorul sezon

Marius ANGHEL 22 Jun. 2018, 15:53 Campionat

Deși a retrogradat de pe locul 17 în sezonul recent încheiat, Știința Miroslava ar putea evolua tot în al doilea eșalon în stagiunea viitoare. În cazul în care două echipe rămase în Liga 2 nu se vor înscrie în competiție, așa cum se vehiculează în ultima perioadă, Juventus și Brăila fiind cele în cauză, gruparea din comuna învecinată Iașiului va evolua și în sezonul 2018-2019 tot în Liga 2.

Președintele Alexandru Vieru a declarat că echipa și-a depus dosarul de licențiere pentru Liga 2. „Am auzit și eu unele zvonuri, dar până nu știm nimic conecret, nu putem lua vreo decizie. Cert este că am depus dosarul de licențiere pentru Liga 2, iar dacă se va ivi o portiță de a rămâne în eșalonul al doilea, vom accepta. Deocamdată, suntem în așteptare, vom lua o decizie în privința lotului de jucători și a antrenorului după ce vom afla în ce eșalon vom juca”, a declarat Alexandru Vieru.

Gazon nou la Uricani

Până la aflarea veștii în ceea ce privește componența eșalonului secund, oficialii de la Miroslava au demarat lucrările de înlocuire a suprafeței de joc.

„Vechiul gazon a fost îndepărtat, va fi ridicat nivelul terenului, astfel încât acesta să aibă cotele și caractersticile unei suprafețe de joc profesioniste. Se instalează un sistem de irigare subteran cu programare automată și senzori de umiditate, după care vor fi montate rulouri de gazon. Ne dorim ca la startul viitorului sezon echipa să joace pe un teren impecabil”, a mai spus președintele Vieru.

Știința Miroslava a încheiat primul sezon în care a participat în Liga 2 pe locul 17, penultimul retrogradabil, după ce a terminat cu patru puncte mai puțin decât Dacia Unirea Brăila, ultima formație care și-a asigurat locul pentru a rămâne în eșalonul secund.

Adrian Kerezsy revine în Copou

Altfel, după o jumătate de an petrecută pe banca tehnică a divizionarei secunde Știința Miroslava, Adrian Kerezsy revine la clubul CSM Politehnica Iași. Tehnicianul va ocupa funcția de antrenor secund în stafful condus de Flavius Stoican, la fel ca Eugen Trică. În cazul în care CSM Poli Iași va înființa echipa a doua și o va înscrie în al treilea eșalon, Kerezsy va fi antrenorul principal al acestei grupări.

„Mă bucur că am revenit acasă, la clubul la care m-am format ca jucător, ca om și ca antrenor. Îmi dorsc să ajut echipa din orice funcție să-și îndeplinească obiectivele”, a declarat Adrian Kerezsy.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 22 Jun. 2018, 15:53 Campionat
Pe aceeași temă