Știința Miroslava are amical tare în această săptămână, cu CSM Poli Iași, în Copou

Marius ANGHEL 14 Nov. 2016, 13:04 Pregătiri, amicale
Știința Miroslava are amical tare în această săptămână, cu CSM Poli Iași, în Copou

După ziua liberă primită duminică, elevii lui Eugen Neagoe de la CSM Poli Iași reiau astăzi antrenamentele și intra în linie dreaptă cu pregătirea partidei cu ASA Târgu Mureș, programată pentru sâmbătă, la Iași, de la ora 16:30. Profitând de întreruperea campionatului Ligii 1, echipa din Copou va susține și un meci amical cu divizionara a treia din județ, Știința Miroslava, ocupanta locului 5 în Seria 1. Meciul va avea loc marți dimineață, de la ora 11:00, cel mai probabil pe terenul II din Complexul „Emil Alexandrescu”.

Pe lângă pregătirea propriu-zisă a partidei cu ASA Târgu Mureș, staff-ul din Copou speră să-i recupereze în totalitate până sâmbătă și pe jucătorii cu probleme medicale mai vechi. În afara lui Târșa și Mădălin Martin, ceilalți jucători care au absentat în meciurile anterioare, Țigănașu, Ciucă și Ciucă, au șanse să joace.

De partea cealaltă, Știința Miroslava vine după un succes obținut sâmbătă, 4-3 la Galați cu Metalosport, primul în deplasare în acest sezon. Echipa din comuna de lângă Iași se pregătește de meciul de sâmbăta aceasta de acasă cu Avântul Valea Mărului.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Sorin PANĂ‚ (Sportul Ilustrat)

Marius ANGHEL 14 Nov. 2016, 13:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă