Știința Miroslava a obținut cu LPS Iași prima victorie în amicale. Ungureanu: „Încerc să văd cum se mișcă jucătorii noi, aflați în probe”

La o zi după eșecul suferit în amicalul cu CSM Poli Iași (0-3), Știința Miroslava a disputat, joi, un nou meci test, pe terenul sintetic din Copou, în compania echipei Liceului cu Program Sportiv Iași pregătită de Dorel Stafie. Partida s-a disputat pe durata a trei reprize a câte 30 de minute și a fost câștigată de divizionara secundă, golurile fiind marcate de Nemțanu (2), Taciuc și Marin.

Antrenorul Cristi Ungureanu a început meciul în formula Țintea – Timiș (fundaș dreapta aflat în probe), Tăcuțanu, Mateciuc, Maxim – Botezatu, Căinari, Izmană – Taciuc, Nemțanu, Marin, iar pe parcursul partidei au intrat și ceilalți jucători din lot, cei doi antrenori efectuând mai multe modificări.

Pe lângă testarea unor jucători noi, antrenorul Științei încearcă să închege relațiile de joc în aceste meciuri amicale. „Nu m-a interesat rezultatul în acest meci, ci modul cum evoluează echipa din punct de vedere tactic. A fost un test util. Încerc să văd cum se mișcă jucătorii noi, aflați în probe, iar în același timp îmi doresc să facem reglaje din punct de vedere tactic. S-a resimțit și o oarecare stare de oboseală după meciul de miercuri, cu CSM Poli, de aceea astăzi vom face refacere în bazin, la ștrand”, a declarat antrenorul Cristi Ungureanu.

Acesta a fost primul succes al Științei în perioada de pregătire, după 0-0 și 0-3 cu CSM Poli. Sâmbătă dimineață, Știința și LPS se vor întâlni din nou într-un meci amical, de la ora 09:30, pe terenul de la Uricani.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Cătălin Ghitescu

Pe aceeași temă