„Stegarii”, fără cantonament extern! Țălnar: „Aștept să ne reunim să văd și eu care este situația lotului”

Marius ANGHEL 13 Jan. 2017, 12:01 Pregătiri, amicale
  • Criza financiară acută prin care trece FC Brașov se resimte din plin, iar oficialii clubului l-au informat pe antrenorul Cornel Țălnar că nu au găsit finanțare pentru un stagiu de pregătire extern.

 

Deși antrenorul Cornel Țălnar a cerut insistent conducerii organizarea unui stagiu de pregătire în străinătate, antrenorul brașovean va fi nevoit să se mulțumească doar cu un cantonament montan. Motivul? Nu sunt bani! „În acest moment suntem în discuții pentru organizarea unui cantonament în Poiana Brașov sau la Cheile Grădiștei pentru săptămâna viitoare. Despre stagiul extern, momentan nu știu nimic”, a spus Cornel Țălnar pentru Monitorul Expres.

„Țânțarul”, îngrijorat

După ce a amânat de două ori startul pregătirilor, antrenorul „stegarilor” va conduce luni prima ședință de pregătire din 2017. „Aștept să ne reunim luni să văd și eu care este situația lotului. Îmi pare rău că trece timpul și noi nu putem aduce jucători. Sunt în discuții cu foarte mulți jucători care își doresc să vină la Brașov, dar sunt blocat de incertitudinile de la club”, spunea Cornel Țălnar.

Vizita medicală și cantonament montan

Conform programului stabilit de antrenori împreună cu cei din conducerea clubului, luni și marți este programată vizita medicală, dar și primele ședințe de pregătire din 2017, după care miercuri este programat un stagiu de pregătire de circa 12 zile în care Țălnar le va încărca la maxim bateriile „stegarilor”.

Starea de incertitudine de la club se resfrânge automat și asupra jucătorilor, care sunt îngrijorați de vidul de putere de la club și mai ales că nimeni nu le spune concret care este situația reală. În acest context, sunt jucători din lot care își caută echipe pentru a avea variante de rezervă în cazul în care la FC Brașov intervine blocajul.

În tot acest timp, rivalele Brașovului în lupta pentru promovare, Juventus București, UTA, Olimpia, Sepsi și CS Mioveni, și-au stabilit un program clar de pregătire care include și câte un cantonament extern în care vor avea parte și de meciuri de pregătire.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 13 Jan. 2017, 12:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă