Startul pregătirii de iarnă întârzie la Foresta! Echipa suceveană își așteaptă stranierii

Marius ANGHEL 21 Jan. 2018, 13:38 Pregătiri, amicale
Startul pregătirii de iarnă întârzie la Foresta!** Echipa suceveană își așteaptă stranierii

Reunirea lotului Forestei a avut loc la mijlocul acestei săptămâni, însă startul propriu-zis al pregătirilor pentru retur încă nu a fost dat, în condițiile în care stranierii Issa Diallo, Alessandro Masella, Daniel Pappoe, Alexandru Belevschi, Pavel Secrier, Edgar Movsisyan, Dali Amar Belkacem sau Boumina Naofal nu și-au făcut încă simțită prezența la Suceava, sosirea lor fiind anunțată pentru duminică. Vineri, spre exemplu, portarul Răzvan Began și mijlocașul Andrei Cerlincă au efectuat alergări ușoare pe Areni alături de antrenorul Florentin Petre, în vreme ce Oloeriu Onofraș, Robert Bosânceanu, Cosmin Coroamă și ceilalți juniori din lot au jucat o miuță pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv.

Conform planului stabilit înainte de încheierea primei părți a campionatului, forestierii ar trebui să plece la începutul săptămânii viitoare într-un stagiu de pregătire centralizat de 10 zile, la Poiana Negri. După revenirea de la munte, acolo unde colectivul tehnic va pune accent pe acumulările fizice, „galben-verzii” se vor axa mai mult pe antrenamentele cu mingea și pe factorul tehnico-tactic.

Până pe 24 februarie, când este programat startul sezonului oficial de primăvară, Foresta are în plan și disputarea a cinci meciuri amicale, toate pe teren propriu, conducerea clubului perfectând deja patru dintre acestea: cu Sănătatea Darabani, pe 6 februarie, cu Speranța Nisiporeni (Republica Moldova), pe 10 februarie, cu Știința Miroslava, pe 14 februarie, și cu Aerostar Bacău, pe 17 februarie. Cel de-al cincilea adversar al sucevenilor din intersezon ar putea fi Juventus București, întâlnirea urmând să aibă loc pe data de 1 februarie, cu trei zile înaintea partidei de Liga I pe care trupa lui Marius Baciu o are programată la Botoșani.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 21 Jan. 2018, 13:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă