Stângă: „Ținând cont de perioada grea, băieții se mișcă foarte bine”

Mihai Andries 09 Feb. 2014, 01:11 Pregătiri, amicale
Stângă:** „Ținând cont de perioada grea, băieții se mișcă foarte bine

La finalul confruntării cu Cherno More Varna, câștigată cu 1-0, Stângă a spus: „Este o victorie meritată, muncită, venită pe un fond de oboseală și pe un fond de concentrare, din punctul meu de vedere, nu sută la sută. Ținând cont de perioada asta grea, eu cred că băieții se mișcă foarte bine. Mă bucur că jucătorii reușesc să mențină aceeași linie pozitivă și că ne creăm ocazii”.

În privința jucătorilor accidentați, Ovidiu Stângă a afirmat: „Problema este că accidentările lor au recidivat. Poate pe undeva este și greșeala noastră, prin modul de recuperare a lor. Am avut o perioadă scurtă, grea, în care am încercat să-i aducem alături de ceilalți, să fie apți sută la sută. Au simțit unele dureri și am ajuns la concluzia că trebuie să o luăm treptat”.

Despre jucătorul belgian James Vandelannoite, aflat în probe, și care a jucat în prima repriză cu Cherno More, Stângă a spus: „Este un jucător tipic fotbalului belgian – olandez, care își face treaba. Rămâne să-l vedem și data viitoare și să luăm o hotărâre asupra lui”.

La partida cu Cherno More au asistat și directorul de imagine Gică Craioveanu și Silvian Cristescu, foști coechipieri ai lui Stângă: „Eu mi doresc pe teren, dar nu mai sunt. E pozitiv că sunt alături de noi”

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 09 Feb. 2014, 01:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă