Stângă: „E o victorie meritată! Ne-am creat foarte multe ocazii”

Mihai Andries 15 Feb. 2014, 09:00 Pregătiri, amicale
Stângă:** „E o victorie meritată! Ne-am creat foarte multe ocazii

Antrenorul Universității consideră că alb-albaștrii s-au achitat de sarcinile pe care le-au avut în meciul cu Yenisey. La finalul partidei de ieri, Ovidiu Stângă a declarat: „Este o victorie de sfârșit de cantonament, o victorie meritată uitându-ne la ceea ce s-a întâmplat pe teren. Am început practic de la 1-0 pentru ei, iar noi ne-am creat foarte multe ocazii și am reușit să întoarcem rezultatul. Nu pot fi evidențiați doar Curelea și Ferfelea, pentru că fotbalul este un joc de echipă, și până să marcheze ei a trebuit ca alți jucători să aducă mingea în față. Eu sunt mulțumit de rezultate și de joc, dar perioada următoare trebuie să o gestionăm foarte bine”.

Despre evoluția jucătorilor noi pe care i-a sub comandă, Stângă a spus: „Jason Vandelannoite este un jucător util, din punctul meu de vedere, care poate să ajute clubul în perioada următoare. Pentru Tomic, fiind al doilea joc, a avut o evoluție ok, pentru că a înțeles exact ce se dorește aici, și, după primul meci în care a fost ușor debusolat, astăzi a avut o evoluție în media echipei”.

Antrenorul Craiovei a explicat și situația lui Pleșan și Izvoranu: „Sunt sută la sută apți din punct de vedere medical, dar nu fizic. Eu îmi doresc foarte mult să revină foarte repede și să se integreze în ceea ce ne dorim cu toții. Și nu cred că vor fi probleme, pentru că ei se adaptează ușor”.

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 15 Feb. 2014, 09:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă