Stănescu a revenit la antrenamentele Oțelului după ce inițial s-a prezentat la reunirea unei echipe din Liga 3

Marius ANGHEL 22 Jan. 2016, 12:27 Pregătiri, amicale
Stănescu a revenit la antrenamentele Oțelului** după ce inițial s-a prezentat la reunirea unei echipe din Liga 3

Unul dintre jucătorii de bază ai Oțelului din prima parte a campionatului din Liga 2, Raphael Stănescu (22 ani), a preferat să facă reunirea cu echipa din Liga a 3-a Sporting Turnu Măgurele, a cincea clasată din Seria a III-a, însă fostul dinamovist a revenit totuși la gruparea gălățeană, cel puțin pentru moment, scrie dunareabatrana.ro.

Conducerea clubului gălățean a anunțat că în perioada 19-25 ianuarie va definitiva lotul pentru parte a doua a sezonului, urmând a vedea ce jucători vor fi puși pe liber, iar Stănescu ar putea pleca după aceea, necunoscându-se încă intențiile acestuia.

14 meciuri din totalul de 17 din prima parte a sezonului Ligii 2 a evoluat Raphael Stănescu pentru Oțelul Galați

Printre jucătorii care se pregătesc cu Oțelul în această perioadă se numără și John Ibeh, mijlocașul nigerian care a fost campion cu echipa gălățeană în 2011 și a jucat sub tricoul roș-alb-albastru în Liga Campionilor. Ibeh este acum liber de contract și, în așteptarea unui nou angajament, deocamdată, a solicitat antrenorului Daniel Florea permisiunea de a se pregăti împreună cu ceilalți jucători ai echipei gălățene. Totuși, surse din cadrul clubului susțin că este posibil ca nigerianul chiar să semneze cu Oțelul dacă săptămâna viitoare se vor produce anunțatele schimbările pozitive ale situației administrative și financiare.

Criza financiară în care se află de foarte mult timp echipa de fotbal Oțelul Galați este foarte aproape de a se termina fericit pentru club și suporterii roș-alb-albaștri. Conform spuselor administratorului judiciar Mihail Bojincă, săptămâna următoare este foarte posibil ca acțiunile FC Oțelul SA să fie preluate de investori gălățeni de la grupul de firme deținut de Dan Adamescu.

Foto: Sorin PANĂ‚

Marius ANGHEL 22 Jan. 2016, 12:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă