SSC Farul n-a mai jucat amicalul cu Vorskla Poltava. Motivul care a dus la anularea partidei

Marius ANGHEL 06 Feb. 2019, 12:44 Pregătiri, amicale
SSC Farul n-a mai jucat amicalul cu Vorskla Poltava.** Motivul care a dus la anularea partidei

SSC Farul ar fi trebuit să joace, ieri, al doilea meci amical în cantonamentul din Antalya, acolo unde se află de vinerea trecută. Partida test cu Vorskla Poltava, ocupanta locului 5 din prima ligă a Ucrainei, nu a mai avut loc, fiindcă adversarii au acuzat că au multe accidentări în lot, potrivit clubului constănțean.

Interesat este că Vorskla, care a susținut luni un amical cu sârbii de la Spartak Subotica, anunțaseră pe pagina lor de facebook că următorul joc test îl au joi, 7 februarie, cu bosniacii de la ŽeljezniÍar, deci nici vorbă de un meci de pregătire cu SSC Farul. Cel mai probabil, echipa constănțeană a fost păcălită de persoanele care i-au stabilit meciurile amicale în Turcia.

Rămași fără adversar, jucătorii Farului au susținut marți două ședințe de pregătire la baza sportivă a hotelului unde sunt cazați.

„A doua partidă de verificare pe care FC Farul ar fi trebuit să o dispute astăzi în cadrul cantonamentului pe care-l efectuează în Antalya, cu Vorskla Poltava (Ucraina), a fost anulată la cererea adversarilor. Motivul îl reprezintă numeroasele accidentări cu care se confruntă formația ucraineană, care se află de aproape trei săptămâni în pregătire în Turcia.
În aceste condiții, antrenorii Petre Grigoraș și Marian Dinu au refăcut programul echipei, iar jucătorii au efectuat două ședințe de pregătire pe terenul bazei sportive de la hotelul Kervansaray”
, a anunțat SSC Farul.

Următoarele amicale pe care echipa constănțeană le are programate în Antalya sunt cu: Kazanka Moscova (Rusia, 7 februarie), CSKA Moscova U21 (Rusia, 9 februarie), Kolos Kovalivka (Ucraina, 11 februarie) și Dnipro Dnipropetrovsk (Ucraina, 12 februarie).

În primul test desfășurat în Turcia, SSC Farul a pierdut cu 1-3 meciul cu FK Velez Mostar, prima clasată în Liga a 2-a din Bosnia și Herțegovina.

 
 

Foto și video: fb FC Farul Constanța

Marius ANGHEL 06 Feb. 2019, 12:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă