SSC Farul a câștigat la scor amicalul cu Performer. Petre Grigoraș ține de scaun

Marius ANGHEL 30 Jun. 2018, 19:35 Pregătiri, amicale
SSC Farul a câștigat la scor amicalul cu Performer.** Petre Grigoraș ține de scaun

SSC Farul a câștigat, astăzi, primul meci amical al perioadei de pregătire înainte de participarea în campionatul Ligii 2. Testul desfășurat pe stadionul Farul, împotriva echipei under 19 a clubului Performer Constanța, s-a încheiat cu scorul de 5-1 (4-0).

Claudiu Dragu (4), Alin Cârstocea (12, 30), George Călințaru (15), Gândac (60), pentru Farul, respectiv Muscă (46), pentru Performer, au înscris golurile amicalului, scrie ziuaconstanta.ro. La fel ca în prima săptămână de pregătire, echipa nou-promovată în Liga 2 a fost condusă de pe margine și la acest meci tot de antrenorii Ion Barbu și Gica Mina.

Suporterii constanțeni au afișat la acest meci și un mesaj special pentru cei care vor să destabilizeze clubului: „Indiferent de câte greutăți va trebui să mai îndurăm, vrem ca Farul să fie o echipă curată, deci nu cedăm! Fără compromisuri!”.

SSC Farul: Mina – Mișelăricu, Botea, Vl. Suciu, Carabela – Cârstocea, Tudorică – Al. Grigoraș, I. Florea, Călințaru – Cl. Dragu. Au mai jucat: Olah – Calu, Ichim, Gândac, Iani, C. Matei, Androne, Manole și Radu.

Performer: Gurău – Roman, Zimceac, Carabaș, Vântu – Uzună, Lefter, G. Marian – Zanfir, Muscă, Caragea. Au mai jucat: Dămășaru, Rotaru, Zaharia și Sever.

Grigoraș a cerut timp de gândire

Cât privește situația antrenorului Petre Grigoraș, care nu mai e dorit la club, acesta nu a dat încă un răspuns dacă acceptă sau nu suma oferită în schimb pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă.

„Lui Petre Grigoraș i s-a oferit astăzi (n.r. – vineri) o sumă pentru renegociere, a zis că se gândește până mâine (n.r. – sâmbătă), când luăm decizia finală. Vrem să încheiem pe cale amiabilă cu dânsul, iar apoi să numim un alt antrenor. În lot sunt patru – cinci jucători noi, se pregătesc cu noi până vom ști valoarea bugetului, ca să știm ce salarii negociem. Din lotul sezonului trecut, îi ținem pe toți, până îi vede noul antrenor. Nu luăm noi decizii în această privință. Cred că miercuri sau joi plecăm în cantonament la Câmpina”, a spus, pentru ziuaconstanta.ro, Georges Muzaca, vicepreședinte SSC Farul.
 
 

 

 

Marius ANGHEL 30 Jun. 2018, 19:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă