Sportul Snagov a câștigat la scor de tenis primul amical, cu toate goluri marcate în repriza a doua. Foștii utiști au marcat de trei ori

Marius ANGHEL 09 Jul. 2018, 12:08 Pregătiri, amicale

În cantonament de la începutul săptămânii trecute, Sportul Snagov a desfășurat sâmbătă, la Tărlungeni, primul amical sub comanda antrenorului Laszlo Balint. Ilfovenii au fost egali o repriză cu modesta Olimpic Zărnești, echipă din Liga a 4-a Brașov, ca în partea secundă să ducă scorul la 6-0.

Zărneștenii, care îl au din nou pe banca tehnică pe Sorin Corâiu, au rezistat o repriză fără să primească gol în fața divizionarei secunde, însă în partea a doua au încasat la foc automat, ilfovenii punctând la capătul unor faze fixe prin Ioan Șerban și Florin Ilie, iar din acțiune prin Darius Buia, marcator de două ori, Dragoș Huiban și Cătălin Hlistei. Dintre acești cinci marcatori, trei sunt nou-veniți: Ilie, Buia și Hlistei.

Antrenorul Laszlo Balint spune că amicalul a fost bun test. „Le mulțumesc celor de la Olimpic Zărnești pentru că au acceptat să joace acest amical, în care pot spune că am întâlnit o echipă bună din Liga a 4-a Brașov. A fost un test util, cu două reprize distincte. În prima repriză am avut dificultăți în a găsi soluții în treimea adversă, în condițiile în care adversarul a etalat o organizare defensivă bună. În repriza a doua, în schimb, am reușit să accelerăm acțiunile de atac, am reușit să marcăm goluri, atât din acțiuni colective de atac cât și din faze fixe. Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor, mai ales că venim după o săptămână în care am insistat pe pregătirea fizică. Vom încheia stagiul de la Tărlungeni sâmbătă, cu un amical cu Cetate Râșnov”, a declarat Balint pentru Monitorul Expres.

În prima repriză, Sportul a aliniat următorul 11: Poiană – Vlădoiu, Lică (I. Șerban 30”), Ristea, Bg. Stancu – Bărbulescu, Borțoneanu – Costache, Tazouti, Oancea – Neață. În cea de-a doua parte a jocului au fost utilizați: Poiană – Gâț, I. Șerban (Candrea 60”), F. Ilie, Oanea – L. Ion, Lemnaru – I. Ilie, Buia, Hlistei – Huiban.

Testați în acest meci amica, Ristea și Lemnaru nu vor rămâne în lotul Sportului.

Până la finalul cantonamentului de la Tărlungeni, Sportul Snagov va mai disputa încă un amical, cu Olimpic Cetate Râșnov, sâmbătă, de la ora 11:00.

Căpitanul Alexandru Radu continuă ca preparator fizic la Sportul

Altfel, căpitanul Sportului din ultimele două sezoane, Alexandru Radu, a decis să renunțe la cariera de jucător, la 35 de ani. „Pisică” va continua însă la echipa ilfoveană în calitate de preparator fizic al Sportului Snagov.

„Toți fotbaliștii privesc cu groază la ziua când vor fi nevoiți să se lase de sportul pe care l-au practicat cu atâta plăcere o viață întreagă. Mărturisesc că, personal, îmi este mai ușor să fac această trecere, deoarece sunt în continuare alături de colegi, în sânul grupului, doar că am alte responsabilități acum. Mulțumesc staffului tehnic pentru primirea călduroasă în tabăra lor, dar și băieților pentru că îmi ascultă cu mare atenție indicațiile la antrenamente”, a spus Alexandru Radu, citat de pagina de facebook a clubului.

30 de meciuri și 1 gol sunt cifrele lui Alexandru Radu la Sportul Snagov, în precedentul sezon al Ligii 2. Mijlocașul ar fi putut, cu siguranță, să mai joace și să-și ajute tinerii coechipieri de pe teren

Marius ANGHEL 09 Jul. 2018, 12:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă