Sportul și Vâlcea, egale!

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 18:15 Pregătiri, amicale
Sportul și Vâlcea,** egale!

Într-un joc amical disputat azi la Buftea, liderul din Seria B1, Sportul Studențesc a remizat cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 1-1. Studenții au deschis scorul în minutul 82 prin Valentin Lazăr, vâlcenii egalând în minutul 88 prin Nicolae, care a transformat un penalty.

„La momentul acesta, sunt mulțumit de toți jucătorii. Este drept că ne-ar mai trebui întăriri, dar cred că acesta va rămâne lotul final” a spus tehnicianul Laurențiu Tudor.

La CSM a apărut un nou fundaș central venit să dea probe, Albert de la Jiul Petroșani, care, după evoluția de azi, are șanse să rămână în lot. Testat în amicalul trecut, mijlocașul de bandă stângă, Iakab a rămas în cantonamentul CSM-ului, dar nu a jucat azi, fiind accidentat.

Până la încheierea cantonamentului de la Snagov, CSM va mai susține două amicale, cu ACS Berceni (19 februarie) și Metaloglobus (21 februarie).

De partea cealaltă, bucureștenii vor juca următorul amical împotriva celor de la Viitorul Domnești.

CSM: Pascal – Tomozei, Plecanciuc, Albert, Vătăjelu – Daouda, Neagoe – Traore, C. Stoica, Surugiu – Nkongue. Au mai jucat: Cruceru, Apostol, Dumitrașcu, Pârvu, Ștefan, Vasile și Nicolae.

Sportul: Vâlceanu – Beța, Patriche, C. Mihai, Baniță – Pațurcă, Novac – Mareș, Ferfelea, Lazăr – Dobre. Au mai jucat: Cioranu, Barbu și Fărâmă.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 18:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă